«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 25 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Δείτε και σήμερα, Κυριακή 25 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday:  ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΑΛΟ 

Εάν πιστέψουμε ιταλικά δημοσιεύματα, ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Αγκοστίνο Γκάλο, έναν 19χρονο που ανήκει στην Κατάνια και ο οποίος, σύμφωνα με τους γείτονες, έχει κινήσει την προσοχή και της Καλλονής, αλλά και της κυπριακής Νέας Σαλαμίνας.
Από την κρητική ΠΑΕ, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε συνδέει τον Γκάλο με τον ΟΦΗ. Κατά τα λοιπά, στο Ηράκλειο περιμένουν τ’ αποτελέσματα των επαφών του προέδρου της ΠΑΕ, Μάνθου Πουλινάκη, στην Ιβηρική.
Για να ξεκαθαρίσει, επιτέλους, ποιος θ’ αναλάβει προπονητής. Ενδεχομένως από το ταξίδι να προκύψουν και άλλα νέα, που θα έχουν σχέση με παίκτες που τυχόν θ’ απασχολήσουν τον πρόεδρο της κρητικής ομάδας.

GOAL: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΓΚΑΛΟ
 Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν nu)s ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Αγκοστίνο Γκόλο. Πρόκειται για έναν 19χρονο Ιταλό κεντρικό μέσο που θα μείνει ελεύθερος από την Κατάνια, στην οποία έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της. Στην πρώτη ομάδα ενσωματώθηκε τον Ιανουάριο, δίχως όμως να καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του. Τα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι πέραν από tous Κρητικούς. με τον εν λόγω χαφ ασχολείται η Καλλονή, η ολλανδική Φόλενταμ και η κυπριακή Νέα Σαλαμίνα. Προφανώs σε αυτές τις ομάδς έχει προταθεί, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το όνομα του είχε γραφτεί τον Φεβρουάριο στον αγγλικό Τύπο καθώs εμφανιζόταν ως στόχος της Σουόνσι.
Όπως και να έχει, τα μεταγραφικά θα απασχολήσουν ουσιαστικά με την επιστροφή του Μάνθου Πουλινάκη από το εξωτερικό και αφού τελειώσει το θέμα του διαδόχου του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο. Όπως λέγεται, ο πρόεδρος του ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με τον εκλεκτό και ορισμένοι δεν αποκλείουν να εμφανιστεί… αγκαζέ με αυτόν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
ΦΩΣ: Ακούγεται ο Γκατούζο για τον πάγκο του ΟΦΗ
 To όνομα του Τζενάρο Γκατούζο ακούγεται τελευταία στο Ηράκλειο ως υποψηφίου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Μάλιστα κάποιοι το προχωρούσαν και λίγο παραπάνω, κάνοντας λόγο για συμφωνία του 36χρονου Ιταλού με τον Μάνθο Πουλινάκη επί ιταλικού εδάφους. Τι συμβαίνει στην πράξη και κατά πόσον το όνομα του Ιταλού είναι ένα από τα πολλά που ακούγονται απο την ήμερα της αποχώρησης του Ρικάρντο Σα Πίντο, θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως ο παίκτης που για 13 χρόνια φόραγε τη φανέλα της Μίλαν, έχει 73 συμμετοχές στη «σκουάντρα ατζούρα» και γενικά ως ποδοσφαιριστής υπήρξε τεράστιο μέγεθος, έχει κάνει στροφή στην προπονητική και αναζητά την ομάδα στην οποία θα ξεκινήσει την καριέρα του. Θα είναι ο ΟΦΗ, θα είναι κάποια άλλη, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.
Άλλωστε ο Πουλινάκης ως τώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, κρατάει τις όποιες εξελίξεις στο θέμα μόνο για τον εαυτό του και απλώς από το περιβάλλον της ΠΑΕ υποστήριζαν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γί νουμε… σοφότεροι όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ηρακλείου.
Κατά τα άλλα, το θέμα Μπούρμπου βρίσκεται στην επικαιρότητα μετά την προσφυγή που κατέθεσε αλλά και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό.
Τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζεται άγνοια και υποστηρίζεται ότι η όλη κίνηση έγινε για να διασφαλιστούν τα χρήματα (320.000 ευρώ) που έχει λαμβάνειν ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και για την επόμενη χρονιά. Στην περίπτωση του Ντουντού φαίνεται να υπάρχουν.καλύτερες προϋποθέσεις για την παραμονή του στο Ηράκλειο, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί, αφού ο Βραζιλιάνος δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook