Τριών εβδομάδων το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπούρμπο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπούρμπο μπορεί να είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ωστόσο η πράσινη ΠΑΕ κινήθηκε υπογείως εδώ και αρκετό καιρό για να αποκτήσει τον παίκτη.

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη και ο τρόπος που κινήθηκε ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει τον Μπούρμπο καθώς το ενδιαφέρον των πράσινων είναι 3 εβδομάδων για τον παίκτη, ωστόσο το “τριφύλλι” φρόντισε να μην βγει κάτι προς τα έξω πριν καταθέσει την προσφυγή ο Μπούρμπος, ενώ αμέσως μετά την προσφυγή βγήκε από πράσινους κύκλους το ρεπορτάζ για τις εφημερίδες την ίδια ώρα που την Τετάρτη ο Νταμπίζας αποκάλυπτε πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με δεξί μπακ που αγωνιζόταν σε ομάδα της Superleague.

Νέα σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν για το πως έχει η υπόθεση Μπούρμπου για τον Παναθηναϊκό.

Οι εφημερίδες μιλάνε για δεδομένη συμφωνία Μπούρμπου-Παναθηναϊκού σε προφορικό επίπεδο η οποία θα οριστικοποιηθεί  εφόσον ο 31χρονος αριστερός οπισθοφύλακας του ΟΦΗ μείνει ελεύθερος από την ομάδα μετά την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα ΦΩΣ αναφέρει πως υπάρχει προφορική συμφωνία του 31 χρόνου αμυντικού με τον Παναθηναϊκό, η οποία θα γίνει οριστική, αν και εφόσον ο Μπούρμπος καταφέρει νόμιμα να απεμπλακεί από τον ΟΦΗ και το συμβόλαιο που τον δεσμεύει ακόμη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook