Λουίτζι Ρίτσιο: Το δεξί χέρι του Γκατούζο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 36χρονος Ιταλός – και συνομίληκος του Γκατούζο – θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο του ΟΦΗ ενώ ήρθε μαζί του στο Ηράκλειο.

Ο Ναπολιτάνος τεχνικός (28/12/1977) έχει συνεργαστεί με τον “Ρίνγκο”, τόσο στην Σιόν όσο και στην Παλέρμο και φαίνεται πως ο ΟΦΗ θα είναι η τρίτη ομάδα που θα συνυπάρξουν. Ο Τζίτζι – όπως είναι το χαϊδευτικό του – Ρίτσιο αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Ιταλίας ενώ με τον Τζενάρο Γκατούζο γνωρίστηκαν στους Ρέιντζερς της Σκωτίας όπου ήταν συμπαίκτες. Ο Ρίτσιο “κρέμασε” τα παπούτσια του το 2011 αγωνιζόμενος με την Σαλερνιτάνα. Όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση, ακολούθησε σχολή προπονητικής και το 2013 “κλήθηκε” από τον Γκατούζο στην Ελβετία όπου ήταν ο άμεσος συνεργάτης του ενώ στην συνέχεια εργάστηκαν μαζί και στην Παλέρμο.

Gattuso__142830--473x264

Ο Λούιτζι Ρίτσιο ήρθε στο Ηράκλειο μαζί με τον Γκατούζο και επισκέφτηκαν μαζί το “Γεντί Κουλέ” και το “Βαρδινογιάννειο” ενώ στην Ιταλία κάνουν λόγο για το φοβερό πάθος του αλλά και το ότι είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός – απόδειξη και η φωτογραφία όπου συνηθίζει να πανηγυρίζει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook