Προετοιμασία, μεταγραφές και φιλικά τα επόμενα βήματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μόλις οριστικοποιηθεί το θέμα Γκατούζο, στον ΟΦΗ θα περάσουν στην επόμενη φάση που είναι η πραγματοποίηση της προετοιμασίας, το κλείσιμο φιλικών και βέβαια η μεταγραφική ενίσχυση.

Με την άφιξη του στο Ηράκλειο, ο Ιταλός πρόκειται να τρέξει τα θέματα που αφορούν την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το βασικό είναι το που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ. Η ομάδα δεν αποκλείεται να βρεθεί ξανά στο εξωτερικό προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της ενώ ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός είναι και η Ιταλία. Στην γειτονική χώρα έχουν βρεθεί αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ καθώς η… κρίση έχει ρίξει τις τιμές και για αυτόν τον λόγο προτιμάται.

Παράλληλα, ο Γκατούζο αναμένεται να δώσει τις ημερομηνίες για τις οποίες ο ΟΦΗ θα “ψαχτεί” για φιλικά παιχνίδια. Οι ημερομηνίες και οι αντίπαλοι είναι στοιχεία που θα καθοριστούν και από το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ είναι πιθανό να γίνει η σέντρα μια εβδομάδα αργότερα από ότι στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Και τέλος, αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ. Ο Ιταλός έχει σχηματίσει μια εικόνα για το ρόστερ του ΟΦΗ ωστόσο είναι σίγουρο ότι πρόκειται να γίνουν μεταγραφές σε θέσεις που “πονάει” η ομάδα. Όπως το “9αρι” και οι ακραίοι χαφ όπου ουσιαστικά ο ΟΦΗ έχει μόνο έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή: Τον Κουτσιανικούλη. Όλα αυτά θα μπουν σε μια σειρά μόλις έρθει στο Ηράκλειο ο Γκατούζο ώστε να προχωρήσουν τα υπόλοιπα θέματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook