“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 29 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Βέβαιη 100% φαίνεται ότι θεωρούν στον ΟΦΗ τη συνεργασία με τον Τζενάρο Γκατούζο. Αυτό προκύπτει και απο το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναζητούν ήδη σπίτι για τον Γκατούζο στην παραθαλάσια περιοχή της Λυγαριάς στο Ηράκλειο. Μάλιστα, από την κρητική ομάδα έχουν επικοινωνήσει με μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και ζητούν όχι μία. Aλλά δύο πολυτελείς κατοικίες, οι οποίες προορίζονται για τον Γκατούζο και για τον βοηθό του. Τζίτζι Ρίτσιο. Με τον Ρίτσιο ο Γκατούζο είναι «αυτοκόλλητοι», καθώς ήταν το δεξί χέρι του τόσο στη Σιόν όσο και στην Παλέρμο. Ο Γκατούζο έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι θα δώσει την οριστική απάντησή του σήμερα, ωστόσο όλα φανερώνουν πως η προφορική συμφωνία που έχει κάνει με τον Μάνθο Πουλινάκη. όταν ο Ιταλός είχε έρθει στο Ηράκλειο, κάλυψε ακόμη και τις λεπτομέρειες, οπότε απομένει μόνο το τυπικό μέρος.

Goal

Μπορεί το πρότζεκτ του ΟΦΗ να έπεισε τον Τζενάρο Γκατούζο να πει το «ναι», αλλά δεν έκρυψε ncos το όνειρο του ήταν να προπονήσει μία αγγλική ομάδα, με δηλώσειs του στο tribalfootbdll.com. «Θέλω να εργαστώ στην Αγγλία. Είχα αρκετές προτάσεις, αλλά με καμία από την Αγγλία» δήλωσε ο Ιταλός. Στο μεταξύ, γνωστοποιήθηκαν και οι τρεις συνεργάτες, πέραν του Τζίτζι Ρίτσιο, και είναι ο κόουτς τακτικής Πάολο Μπεραούτο, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γκαετάνο Πετράκα και ο γυμναστής Μαρσέλο Ιάια.

ΦΩΣ

Στη βάση του για την επόμενη χρονι ά θα βρεθεί αύριο ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ θα συναντηθεί με τον Μάνθο Πουλινά κη, προκειμένου να επικυρωθεί η αρχική συμφωνία τους, να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Η διάρ κεια του συμβολαίου δεν έχει ξεκαθαρίσει, πλην όμως θεωρείται διαδικαστικό θέμα, που δεν μπορεί να χαλάσει τη δεδομένη συμφωνία. Από εκεί και πέρα θα τεθούν «επί τάπητος» θέματα πού αφορούν το τεχνικό τιμ, αφού πέραν της περίπτωσης του Λουίτζι Ρίτσιρ, ο Γκατούζο έχει ξεκαθαρίσει ότι θα φέρει δικούς του ανθρώπους. Μένει να φανεί πώς θα λειτουργήσει το {πράγμα με δεδομένο το σφιχτό μπάιζετ του ΟΦΗ. Από τη στιγμή που κλείσει και τυπικά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, ο Ιταλός προπονητής και οι διοικούντες την ΠΑΕ θα μιλήσουν με «διευθύνσεις και ονόματα» για τη συγκρότηση του ρόστερ. Ο Γκατούζο έχει μια πρώτη εικόνα για την ομάδα, έχει ενημερωθεί για την αποχώρηση του Παπάζογλου, την αμφιβολία που υπάρχει για τον Ντουντού (υπό την έννοια ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της ΠΑΕ) και για τα ερωτηματικά στις περιπτώσεις των δανεικών Ζε Εντουάρντο και Φερνάντες. Το βέβαιο είναι ότι ο Γκατούζο στην πρώτη συζήτηση που είχε με τον Πουλινάκη μίλησε για κάποιους παίκτες, γενικά και αόριστα, όμως τώρα θα γίνει πιο συγκεκριμένος. Φυσικά, θα συζητηθεί και το θέμα της προετοιμασίας. Ο 36χρονος Ιταλός τεχνικός σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει στην πατρίδα του ή σε κάποιο από τα μέρη που αυτός ξέρει καλύτερα, πλην όμως θα ξεκαθαρίσει στις συζητήσεις που θα γίνουν, καθώς είναι σε άμεση συνάρτηση με το οικονομικό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook