«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 30 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 30 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: Ηταν πολλά τα λεφτά για τον Γκατούζο
 Ηταν πολλά τα λεφτά για τον Γκατούζο. Την ώρα που οι παράγοντες του ΟΦΗ απέδιδαν το «ναυάγιο» Γκατούζο στην άρνηση των συνεργατών του φαίνεται να υπάρχει επιπλέον λόγος.
Ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκατούζο απαίτησε πολλά λεφτά για τον ίδιο και τους συνεργάτες του ποσό αστρονομικό για τα δεδομένα του ΟΦΗ. Αλλη πληροφορία, που δεν έχει επιβεβαιωθεί, ανέφερε ότι το ποσό άγγιζε τις 600.000 ευρώ τη στιγμή που στον ΟΦΗ δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις 200.000 ευρώ τον χρόνο.
Πλέον, η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται. Από το περιβάλλον του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη προέκυπτε ότι θα επιμείνει σε επιλογή ξένου τεχνικού, ο οποίος θα προέρχεται από την αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου. Είτε της Ισπανίας είτε της Πορτογαλίας. Οπως και να ‘χει. ο Πουλινάκης έχει ήδη ενεργοποιήσει άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του για την εύρεση του κατάλληλου προπονητή. Τέλος, εξακολουθεί να «παίζει» το σενάριο για την απόκτηση του Ματ Νταρμπισάιρ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
GOAL: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-«ΚΡΑΧΤΗ»
Προπονητή που θα κάνει ανάλογο ντόρο με αυτόν που προκάλεσε ο Τζενάρο Γκατούζο. αλλά που θα έχει διαφορετική κατάληξη αναζητά ο ΟΦΗ. Οι πληροφορία αναφέρουν ΠΩς ήδη ο Mανθος Πουλίνάκηςείναι σε επαφές με όνομα το οποίο κάνει… γκελ και μάλιστα δεν προέρχεται από τις Αγορές τις Ισπαvίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας, όπου είχε αρχικά στραφεί για τον εκλεκτό. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και χρειάζεται ταχύτητα, αλλά και ακρίβεια. Πάντα, έχει γίνει προεργασία για τη μεταγραφική ενίσχυση και υπάρχουν παίκτες με τους οποίες οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, αλλά θα πρέπει να λάβουν την έγκριση του νέου προπονητή.
ΦΩΣ: Ψάχνει πάλι στην Ιβηρική ο ΟΦΗ
Από το… μηδέν ξεκινάει και πάλι ο Μάνθος Πουλινάκης, προκειμένου να βρει τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ την καινούργια χρονιά. Το ναυάγιο της μέχρι προχθές δεδομένης συμφωνίας με τον Τζενάρο Γκατούζο υποχρεώνει τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ανατρέξει και πάλι στις αγορές στις οποίες είχε κατά νου να κινηθεί ευθύς εξαρχής, αυτές της Ιβηρικής Χερσονήσου. Ο Πουλινάκης αναζητεί μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας τον νέο τεχνικό και μένει να φανεί αν πράγματι ξεκινάει από το μηδέν ή έχει κάτι στα υπόψη του, το οποίο δεν προχώρησε γιατί στον δρόμο του προέδρου της ηρακλειώτικης ομάδας βρέθηκε ο 36χρονος Ιταλός τεχνικός.
Όπως και να έχει, στον ΟΦΗ πάνε τουλάχιστον μια εβδομάδα πίσω μετά το ναυάγιο με τον Γκατούζο.Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες θέλουν το θέμα του Ντουντού να βρίσκεται σε ακόμη καλύτερο σημείο και οι άνθρωποι της ομάδας δεν απέκλειαν να υπάρξουν εξελίξεις ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Όσον αφορά τον Ματ Ντάρμπισάιρ, ο Άγγλος επιθετικός που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, προτάθηκε στον ΟΦΗ, ωστόσο η περίπτωσή του κολλάει στο υψηλό κασέ του. Πάντως δεν έχει απορριφθεί, καθώς μπορεί να καλύψει την αποχώρηση του Θανάση Παπάζογλου. Όμως τόσο αυτή η περίπτωση όσο και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του Ηρακλείου θα παγώσουν μέχρι να ξεκαθαρίσει η τεχνική ηγεσίας της ομάδας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook