«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 1 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 1 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: Οι Ολλανδοί… αφήνουν Φερνάντες στον ΟΦΗ
 Εάν πιστέψουμε τους Ολλανδούς δημοσιογράφους, ο Ντανι Φερνάντες δεν θα επιστρέψει στην Τβέντε.
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ολλανδικό ΜΜΕ. είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ Αντίθετα.διαφορετικά είναι τα μηνύματα από το «μέτωπο» του Ντουντού.
0 Βραζιλιάνος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα από την οποία ξεκίνησε το 2001 την επαγγελματική του σταδιοδρομία, τη Βιτόρια ντο Μπαΐα.
Εχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τη Βιτόρια και μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον 31χρονο άσο  ο οποίος -ως γνωστόν- δεν ικανοποιείται με όσα του δίνει ο ΟΦΗ και αναζητεί κάτι καλύτερο.
Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ντουντού. που παράλληλα με τις διακοπές του αυτή την εποχή πηγαίνει και προπονείται στο «Μπαραντάο». το προπονητικό κέντρο της Σαλβαντόρ ντο Μπαΐα. καλοβλέπει μεν την πρόταση της Βιτόρια, ωστόσο δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική του απάντηση.
Αναφορικά με το θέμα προπονητή, δεν προέκυψε κάποια είδηση κατ;aτη χθεσινή ημέρα. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από βδομάδα.
GOAL: ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ
 Ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή του Ντόνι Φερνάντεζ, καθώς και τα ολλανδικά ΜΜΕ ανέφεραν πως   θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η αποχώρηση του ψηλόσωμου γκολκίπερ από την Τβέντε στην οποία ανήκει.
Με δεδομένο πως ο ΟΦΗ επιθυμεί να κρατήσει τον Φερνάντεζ στο δυναμικό του, τότε έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Αντίθετα, δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόδεραμ.
ΦΩΣ: Το παλεύει από την αρχή ο Πουλινάκης για προπονητή
Και πάλι στο ψάξιμο είναι ο Μ άνθος Πουλινάκης προκειμένου να βρει τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι εξελίξεις στο θέμα Γκατούζο έφεραν πίσω τους ανθρώπους του συλλόγου όσον αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πλάνου της καινούργιας χρονιάς, αλλά η ανάγκη να ξεκινήσει το στήσιμο της ομάδας από το πόστο αυτό τους υποχρεώνει να κάνουν μια νέα αρχή.
Στο μυαλό του προέδρου είναι κάποια ονόματα που είχαν προταθεί από την πρώτη στιγμή και αφορούσαν προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο. Μάλιστα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Γκατούζο το όνομα που ήρθε και πάλι στην επιφάνεια ήταν αυτό του Όλτρα, ο οποίος πέρσι εργαζόταν στη Μαγιόρκα. Όπως και το διάστημα που προηγήθηκε ο Πουλινάκης είναι αυτός που χειρίζεται την υπόθεση και προσπαθεί όσο μπορεί να μη βγαίνει το παραμικρό προς τα έξω. Κάποιες πληροφορίες ήθελαν τον πρόεδρο του ΟΦΗ να έχει κατά νου να κάνει ταξίδι στην Ιβηρική προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με κάποιους τεχνικούς (Ισπανούς και Πορτογάλους) προκειμένου να τους αναλύσει το πρότζεκτ για την καινούργια χρονιά και παράλληλα να ακούσει τις δικές τους απόψεις και σκέψεις. Οπως και να ή έχει το πράγμα, στον ΟΦΗ ξεκινούν  δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων και περιμένουν να δουν την κατάληξη του.
Την ίδια στιγμή, όπως είναι φυσικό, παγώνουν όλα τα μεταγραφικά θέματα και το μόνο που μπορεί να κινηθεί, αν υπάρξει διάθεση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι αυτό του Ντουντού. Στον Βραζιλιάνο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.
Χθες κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο κάποιες πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει πρόταση από το Ισραήλ. Το βέβαιο είναι ότι ο ΟΦΗ έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη μέχρι πού μπορεί να φτάσει η οικονομική προσφορά του και από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα να πάρει την τελική απόφαση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook