“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 2 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 2 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Οπως και την εποχή που είχε φύγει ο Ρικάρντο Σα Πίντο έτσι και τώρα, ύστερα από το «ναυάγιο» με τονΤζενάρο Γκατούζο, «σενάρια» από την Κύπρο θέλουν τον ΟΦΗ να ενδιαφέρεται για τον Ιβάιλο Πέτεφ, τον προπονητή της ΑΕ Λεμεσού.0 Βούλγαρος τεχνικός, πάντως, έκανε δηλώσεις περί προτάσεων από ομάδες, αλλά δεν κατονόμασε τον σύλλογο όπου θα εργάζεται στη νέα περίοδο. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Παραγουάη, η Τζούνιορ ντε Μπαρανγκίλα ενδιαφέρεται για τον Νέρι Μπαρέιρο.

Έθνος

«ΦΟΥΛΑΡΕΙ» για προπονητή ο ΟΦΗ έχοντας ως πεδίο δράσης Το εξωτερικό. Αν και κατά μία πηγή προσπάθησαν να μαζέψουν Τα… δίχτυα που άπλωσε ο Εργοτέλης στον Νίκο Νιόπλια. Ενώ άλλες… φωνές μέσα στον σύλλογο δεν αποκλείουν την περίτττωση του Βούλγαρου Πέτεφ. το σίγουρο είναι πως ο Μάνθος Πουλινάκης μετά τη μη ευόδωση της συμφωνίας με τον Γκατούζο κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα», αφού άρχισαν να «σκάνε» κι άλλα θέματα. Οπως του Ντουντού, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν και χθες στη Βραζιλία ο τύπος υποστήριζε πως βολιδοσκοπείται από τη Βιτόρια Μπαΐα.

Goal

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης ψάχνει απεγνωσμένα τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο, από την Κύπρο έρχεται και πάλι στην επιφάνεια το όνομα του Βούλγαρου τεχνικού Ιβαΐλο Πέτεφ για τον πάγκο των Κρητικών. Κι αυτό κυρίου λόγω του ότι ο Πέτεφ φέρεται να αποχωρεί από την ΑΕ Λεμεσού και όπως τόνισε και ο ίδιος έχει προτασεις από αλλού μεταξύ των οποίων και η Λέφσκι Σόφιας. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιστοσελίδες, ο Νέρι Μπαρέιρο βρίσκπαι στο στόχαστρο της Τζούνιορ ντε Μπάρανγκίλα η οποία δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της προς τον κεντρικό αμυντικό του ΟΦΗ, που ούτως ή άλλως δεν είναι oris πρώτες επιλογές για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook