Nέα σενάρια για Πετρόπουλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί αυτό που προέχει για τον ΟΦΗ να είναι η έλευση ενός νέου προπονητή, ωστόσο στην ομάδα δεν κινούνται αποκλειστικά σε αυτό το κομμάτι αλλά και σε άλλα μέτωπα τα οποία είναι μετεγγραφικά και είναι είναι βέβαια πως ο νέος προπονητής δεν θα έχει αντίρρηση με μια καλή κίνηση.

Μια τέτοια μεταγραφή θα μπορούσε να είναι αυτή του Αντώνη Πετρόπουλου για τον ΟΦΗ. Ο 28χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του ενώ και τα οικονομικά δεδομένα μπορεί να είναι ψηλά αλλά όχι και απαγορευμένα για τον ΟΦΗ, καθώς το κασέ του υψηλόσωμου φορ ανέρχεται στα 110.000 ευρώ. Αυτή τουλάχιστον ήταν η αμοιβή του στον Απόλλωνα.

Ο Πετρόπουλος έχει θετικές αναμνήσεις από τον ΟΦΗ στον οποίο αγωνίστηκε πριν από 6 χρόνια και είναι θετικός στο να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας ωστόσο η μεταγραφή του δεν είναι εύκολη περίπτωση καθώς ο υψηλό κασέ του αλλά και το ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους κάνουν τον ΟΦΗ αουτσάιντερ για την απόκτηση του.  Επίσης ο Πετρόπουλος φαίνεται να επιθυμεί και ένα συμβόλαιο κοντά στις 150.000 ευρώ, ποσό που δεν θα βάλει τον ΟΦΗ σε τέτοιες σκέψεις.

Για τον παίκτη φαίνεται να ενδιαφέρεται και ο Παναιτωλικός.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook