«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Δευτέρα 3 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 3 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

 Sportday: Προθεσμία για Μπούρμπο
 Προθεσμία πήρε χθες ο ΟΦΗ. κατά την εκδίκαση της προσφυγής του Χρήστου Μπούρμπου. Ο έμπειρος μπακ υποστηρίζει πως η κρητική ΠΑΕ τού οφείλει 320.000 ευρώ όμως η πλευρά του ΟΦΗ ζήτησε και πήρε προθεσμία έως τις 16 του μήνα. προκειμένου να καταθέσει κάποια υπομνήματα, καθώς «διαφωνεί με κάποια ζητήματα με την πλευρά του παίκτη», όπως ειπώθηκε χθες. Η απόφαση για την προσφυγή του Μπούρμπου αναμένεται να εκδοθεί στις 23 Ιουνίου. Οσο για δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Ηρακλείου να ενδιαφέρεται να επανεντάξει στη δύναμή της τον Ρόι Κάρολ η δήλωσή του ότι θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία δεν αφήνει κανένα περιθώριο.
GOAL: ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟ
Αναβολή μέχρι τις 23 Ιουνίου πήρε η εκδίκαση ins προσφυγής και κατ’ επέκταση η ελευθερία του Χρήστου Μπούρμπου από τον ΟΦΗ που θα σημάνει και τυπικά την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Οπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Μπούρμπος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Πρναθηναϊκού και χθες υπήρξε η εκδίκαση της προσφυγής του για τις 325.000 ευρώ που του οφείλονται από τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, ωστόσο, ζήτησαν απ’ την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ νέα προθεσμία, αυτήν τη φορά μέχρι τις 16 Ιουνίου, προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα και να μπορέσουν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα της πλευράς του 31 χρόνου δεξιού μπακ χαφ.
Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έκανε αποδεκτό το αίτημα του ΟΦΗ και έτσι η οριστική απόφαση αναμένεται να προκύψει στις 23 Ιουνίου. Οπως κι αν έχει και ανεξαρτήτως του ποσού που θα επιδικαστεί για τα οφειλόμενα, ο Μπούρμπος είναι δεδομένο ότι θα μείνει ελεύθερος και θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.
ΦΩΣ: Εξελίξεις με Μιλιάζες στον ΟΦΗ
Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο μάνατζερ του Κάρλος Μιλιάζες προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του παίκτη στον ΟΦΗ.
Με τη λήξη της περιόδου είχε τεθεί θέμα από την πλευρά του παίκτη αναφορικά με τις απολαβές του για την επόμενη χρονιά, όμως φαίνεται ότι η υπόθεση μπαίνει στην τελική της ευθεία. Σύμφωνα με τα σενάρια που ακούγονται για την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού, είτε θα γίνει επέκταση του συμβολαίου, με αυξημένες αποδοχές, είτε ο παίκτης θα αποχωρήσει με μεταγραφή ή ως ελεύθερος, καθώς προβλέπεται συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.
Η αναζήτηση του νέου τεχνικού συνεχίζεται.
Στο πλάνο του Μάνθου Πουλινάκη, ο οποίος χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση, είναι να βρεθεί ένας νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός (περιπτώσεις Σα Πίντο και Γκατούζο), με το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ηρακλειώτικης ομάδας να επικεντρώνεται, την παρούσα φάση, στις αγορές της Ιβηρικής, Ισπανία και Πορτογαλία. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί κάτι συγκεκριμένο (ή τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό). Το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση αυτή φέρνει πίσω όλα τα άλλα θέματα του ΟΦΗ.
Όσον αφορά τον Ντουντού, παρά το γεγονός ότι ακούγονταν πολλά, από επιστροφή στην πατρίδα του μέχρι μεταγραφή στο Ισραήλ, οι άνθρωποι του ΟΦΗ διατηρούν την αισιοδοξία τους, έστω και συγκρατημένη, για παραμονή του Βραζιλιάνου στην ομάδα.
Χθες εκδικάστηκε η προσφυγή του ΝΙποϋρμπου και οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία ως τις 16 του μηνός για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook