«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Tεταρτη 4 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 4 Iουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday:ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Από την Κολομβία ήρθε στην Ελλάδα κι εκεί επιστρέφει. Ο λόγος για τον Νέρι Μπαρέιρο. Ο Παραγουανός στόπερ που εντάχθηκε στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο, προερχόμενος από την Ντεπορτίβο Κάλι. Επαιξε σε πέντε ματς πρωταθλήματος, χωρίς να πείσει για την αξία του. και τώρα θα φορέσει τη φανέλα της Τζούνιορ Μπαρανκίγια.
Συμφώνησε με την εν λόγω ομάδα κι απομένουν τα τυπικά για ν’ αποδεσμευτεί από τον ΟΦΗ. Κατά τ’ άλλα.πέπλος μυστηρίου καλύπτει τις κινήσεις του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη. για την πρόσληψη προπονητή.
ΦΩΣ: Κλειστά χαρτιά 
Κλειστά χαρτιά εξακολουθεί να κρατάει ο Μάνθος Πουλινάκης αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της αναζήτησης του τεχνικού ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος χειρίζεται εν λευκώ το θέμα και αποφεύγει να πει το παραμικρό για τις εξελίξεις που υπάρχουν. Κάποιες πληροφορίες τον ήθελαν να έκανε ένα ταξίδι στην ιβηρική για να έχει κάποιες διαζώσης επαφές με υποψήφιους, όμως πέρα από αυτό δεν κυκλοφορεί το παραμικρό ως ένδειξη για τις προθέσεις του Πουλινάκη. Έτσι, τα μόνα στοιχεία που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν είναι αυτά που θέλουν τον υποψήφιο να προέρχεται από χώρα της ιβηρικής -Ισπανία ή Πορτογαλίαχωρίς όμως και να επιβεβαιώνεται από κάπου η πληροφόρηση αυτή. Στον ΟΦΗ άφηναν να εννοηθεί ότι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας ως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, καθώς άλλωστε περνάει ο χρόνος και θα χρειαστεί να επισπευσθούν κάποιες διαδικασίες, αφού και εσωτερικά θέματα υπάρχουν ανοιχτά (Ντουντού, η περίπτωση του οποίου απομακρύνεται) αλλά και μεταγραφικά και φυσικά το θέμα της προετοιμασίας.
Όπως και να έχει, στον ΟΦΗ θέλουν να κλείσει μια και καλή το θέμα, καθώς κοντεύει περίπου ένα δίμηνο από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ακόμη δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά τον Ρικάρντο Σα Πίντο.
Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Νέρι Μπαρέιρο, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Μπαρέιρο θα αγωνιστεί στην κολομβιανή Μπαρανκίγια, ενώ για τη θέση του ο ΟΦΗ εξετάζει τον Δημήτρη Χατζηησάία του AO Χανίων.
Έθνος: 
ΝΤ. ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ: Προτάθηκε στην ομάδα του Πλατανιά
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Προτάθηκε στην ομάδα του Πλατανιά. Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά προβλέπεται για τον Ντανιέλ Φερνάντεζ.
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θέλει να παραμείνει στην Κρήτη και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βλέποντας να επικρατεί στασιμότητα στον ΟΦΗ σχετικά με την ανανέωση του δανεισμού του, προτάθηκε στον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook