“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 5 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα θέματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Μπορεί οι εκτιμήσεις των περισσοτέρων να είναι ότι ο ΟΦΗ έχει χάσει χρόνο στο θέμα προπονητή, αρχικά περιμένοντας την απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο κι εν συνεχεία με την τροπή που πήρε η υπόθεση του Τζενάρο Γκατούζο. ωστόσο ο Μάνθος Πουλινάκης. δείχνει ήρεμος. «Δεν βιάζομαι», είπε ο πρόεδρος του ΟΦΗ. ερωτηθείς σχετικά από τη «SportDay».
Αυτό. βέβαια, δεν απαντά στην περιέργεια -ακόμη και στενών συνεργατών του. μια και χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος το θέμα- προς τα πού κινείται. Προφανώς, έπειτα από το «ναυάγιο» με τον Γκατούζο ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ δεν θέλει την παραμικρή διαρροή, μη τυχόν καλλιεργηθούν οι οιεσδήποτε προσδοκίες που μπορεί στο τέλος να διαψευστούν.

ΦΩΣ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του νέου τεχνικού του ΟΦΗ καθώς οτο Ηράκλειο υποστήριζαν ότι ίσως και μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχει τελειώσει. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μάνθος Πουλινάκης όχι απλά έχει καταλήξει στον εκλεκτό για τη γωνία του πάγκου της ομάδας αλλά βρίσκεται και σε συνεχή διαπραγμάτευση μαζί του για να τον πείσει να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση της ομάδας.
«Ονόματα και διευθύνσεις» δεν προκύπτουν αφού ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας δεν θέλει σε καμία περίπτωση να διαρρεύσει το παραμικρό πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως είναι φυσικό η εξέλιξη αυτή έχει… παγώσει τα πάντα στο στρατόπεδο της ομάδας του Ηρακλείου καθώς η πρώτη προτεραιότητά τους είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον καινούργιο τεχνικό. Άλλωστε φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό κάτι τέτοιο, καθώς λίγα 24ωρα ακόμη δεν θα είναι τόσο μεγάλη ζημιά στην υλοποίηση του πλάνου. Έτσι προκειμένου να υπάρχει και η γνώμη του νέου τεχνικού σε θέματα παικτών δεν επιχειρείται η παραμικρή κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή. Άλλωστε αν τελειώσει η υπόθεση του προπονητή μέσα στα επόμενα 24ωρα, όπως ευελπιστούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα υπάρχει δυνατότητα να τεθούν «επί τάπητος» άμεσα όλα τα θέματα που αφορούν τη συγκρότηση του ρόστερ της καινούργιας χρονιάς. Το μοναδικό θέμα που θα μπορούσε να… ξεφύγει από αυτόν τον γενικό κανόνα είναι αυτό που αφορά την περίπτωση Ντουντού, όμως ο Βραζιλιάνος δεν έχει απαντήσει ως τώρα και όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες να αναζητήσει αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη της καριέρας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook