Προβληματισμένοι αλλά ανεπηρέαστοι οι παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έχοντας την προσοχή τους σε όσα εκτυλίσσονταν στο ξενοδοχείο LATO, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συνέχισαν την προετοιμασία τους . «Οι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα δεν είναι οι ποδοσφαιριστές» δήλωσε o Κώστας Κιάσσος στο gentikoule.gr.

Όπως είναι φυσιολογικό, όλων η προσοχή μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν στην συνέντευξη τύπου που ήταν σε εξέλιξη προκειμένου να πληροφορηθούν αν τελικά θα άκουγαν τα ευχάριστα νέα που δυστυχώς εξελίχθηκαν σε εφιάλτη.

Οι παίκτες του ΟΦΗ σε μεταξύ τους συζητήσεις εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για το μέλλον όμως παράλληλα τόνιζαν ότι θα κάνουν υπομονή μέχρι τέλους προκειμένου να μην πληγεί η ομάδα και σε κανένα σημείο. Είναι δεδομένο ότι παραμονές του αγώνα με την Ηλιούπολη, δημιουργείται η χειρότερη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ εν όψει μιας δύσκολης και ιδιαίτερα σημαντικής αναμέτρησης.

Όμως, όπως λένε και οι ίδιοι, θα παραμείνουν ανεπηρέαστοι εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ηλιούπολη και ο στόχος τους παραμένει η κατάκτηση των τριών βαθμών προκειμένου να δώσουν την χαρά στον κόσμο που θα δώσει το παρόν στην Αθήνα.

Ο Κώστας Κιάσσος τάχθηκε υπέρ της διοίκησης του ΟΦΗ και η μοναδική κουβέντα που ήθελε να πει μιλώντας στο gentikoule.gr ήταν «οι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα δεν είναι οι ποδοσφαιριστές. Είναι αυτοί που θέλουν να παίζουν με τους ποδοσφαιριστές και τις ιστορίες των ομάδων. Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να παίζει με τον καθένα».

Παραμένει εκτός ο Καμπάνταης
Στο μεταξύ, παραμένει το πρόβλημα με τον Λεωνίδα Καμπάνταη αφού ο 30χρονος επιθετικός παραμένει εκτός του κανονικού προγράμματος. Και αναμφίβολα, μια ενδεχόμενη απουσία του αναμένεται να αποτελέσει έναν σημαντικό “πονοκέφαλο” για το Νίκο Αναστόπουλο εν όψει του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα.

Από εκεί και πέρα, νοκ άουτ για τον αγώνα έχουν τεθεί οι Μπουλούτ, Γιακούμπου που μαζί με τον Καμπάνταη αποτελούν τα μοναδικά προβλήματα για τον ΟΦΗ.