“Ο Γκατούζο θέλει στον ΟΦΗ Μαλέλε, Βαρέλα” (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πριν στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση του ΟΦΗ, οι Ιταλοί το προχωρούν ακόμα περισσότερο και αποκαλύπτουν δύο παίκτες της Παλέρμο που θέλει ο Γκατούζο να έρθουν στην Κρήτη!

Ο λόγος για τον 23χρονο (26/4/1991) Ουρουγουανό ακραίο μεσοεπιθετικό Ιγκνάσιο Βαρέλα και τον 20χρονο (8/1/1994) Ανγκολέζο (με ελβετικό διαβατήριο) επιθετικό Σεφάς Μαλέλε. Οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν στην Παλέρμο και ο Γκατούζο τους γνωρίζει αρκετά καλά από την (περσινή) κοινή θητεία τους στον ιταλικό σύλλογο. Σύμφωνα με το tuttomercatoweb, στο νέο τεχνικό του ΟΦΗ αρέσουν αρκετά οι δύο ποδοσφαιριστές που πέρυσι αγωνίστηκαν δανεικοί από την Παλέρμο.

Ο Ιγκνάσιο Βαρέλα ανήκει στην Παλέρμο από το 2011 ωστόσο πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την Μπάρι ενώ είναι διεθνής με την εθνική ελπίδων της Ουρουγουάης με την οποία αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Δείτε τον εν δράσει

Ο Σεφάς Μαλέλε είναι από την Ανγκόλα ενώ έχει και ελβετικό διαβατήριο καθώς σε πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στην Ζυρίχη. Αποκτήθηκε από την Παλέρμο ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι διεθνής με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Ελβετίας.

Δείτε τον εν δράσει

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook