Πουλινάκης: «Δεν ήταν προτεραιότητα τα χρήματα για τον Γκατούζο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δηλώσεις του στην Sportday o Mάνθος Πουλινάκης τόνισε πως για τον Γκατούζο δεν αποτελούσαν προτεραιότητα τα χρήματα και μίλησε για το πως απέσπασε την συγκατάθεση του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετα το διαφαινόμενο με τον Γκατούζο ο ΟΦΗ φερόταν να στρέφεται σε άλλες λύσεις όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ καθώς ο Μάνθος Πουλινάκης δεν εγκατάλειψε την περίπτωση Γκατούζο και τελικά απέσπασε το “ναι” του Ιταλού.
Αρχικά, ο πρώην προπονητής της Παλέρμο είχε έρθει στην Ελλάδα, συνομίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου και φάνηκε πως το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση . Όμως η στάση του Ιταλού άλλαξε με την επιστροφή του στην Ιταλία καθώς ζήτησε ένα ποσό για τον ίδιο και το τιμ του που ήταν απαγορευτικό για τον ΟΦΗ.

Το νέο ταξίδι του Πουλινάκη τελικά άλλαξε ξανά την άποψη του Ιταλού, ο οποίος δέχθηκε τελικά να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου.

«Από την πρώτη στιγμή ο Γκατούζο μας έδειξε ότι ήθελε να αναλάβει την ομάδα. Μου είπε ότι τα χρήματα δεν ήταν προτεραιότητα του όσο το να βρει μια ομάδα που τον εκφράζει σαν προπονητή και μπορεί να τον εμπνεύσει. Είναι ένας προπονητής και χαρακτήρας στο στιλ που ψάχναμε», δήλωσε στη «SportDay» ο κ. Πουλινάκης και πρόσθεσε: «Μου εξήγησε ότι την πρώτη φορά είχε προσωπικό θέμα με κάποιον από τους συνεργάτες του, τον οποίο ήθελε πάση θυσία μαζί του. Το πρόβλημα λύθηκε και καταλήξαμε σε συμφωνία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook