Θετικά μηνύματα και βούληση για βελτίωση του “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων του ΟΦΗ με τον Σταύρο Αρναουτάκη κινήθηκε όπως ακριβώς ήθελαν στον σύλλογο και πλέον όλα μπαίνουν σε έναν δρόμο για την βελτίωση του “Γεντί Κουλέ”.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρέθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης για ένα δίωρο περίπου όπου ανέπτυξαν στον Σταύρο Αρναουτάκη όλες τις θέσεις τους αναφορικά με την παροχή βοήθειας για την βελτίωση του “Γεντί Κουλέ”. Άλλωστε, υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που χρειάζεται να τακτοποιηθούν προκειμένου να παρουσιαστεί το γήπεδο βελτιωμένο και με σωστές προδιαγραφές. Μάλιστα, άμεσα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του γηπέδου – κάτι που επείγει να γίνει προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την χορήγηση της άδειας από την ΕΠΟ και την Σούπερ Λιγκ.

Στον ΟΦΗ δεν έκρυψαν την ευχαρίστηση τους από την βούληση που έδειξε ο Σταύρος Αρναουτάκης ώστε η Περιφέρεια Κρήτης να συνδράμει οικονομικά στην βελτίωση του γηπέδου. Άλλωστε, όταν η Περιφέρεια δίνει χρήματα για… ομάδες Γ’ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων, τότε γίνεται κατανοητό ότι ο ΟΦΗ δεν ζητάει αλλά αξίζει την συνεισφορά της.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης δεσμεύτηκε την χορήγηση ενός σημαντικού ποσού για την βελτίωση του “Γεντί Κουλέ” ενώ παράλληλα στον ΟΦΗ ετοιμάζονται να κάνουν και άλλες συναντήσεις με κεντρικούς φορείς προκειμένου να συμβάλουν στα έργα βελτίωσης του “Γεντί Κουλέ” αλλά και του ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook