Blue Club Θύρα 3: “Ευχαριστούμε τους οπαδούς του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” απάντησε στην ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ και… τους περιμένουν να τους φιλοξενήσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών της Νίκης Βόλου”

Επειδή τα οπαδικά φόρουμ και αθλητικά σαιτ,έχουν κατακλυστεί από θετικά σχόλια οπαδών διάφορων ομάδων για την Νικάρα μας κ το λαό της και επειδή ο σύνδεσμος μας εχει δεχτεί τηλεφωνήματα οπαδών από όλη την Ελλάδα για να μας συγχαρούν για την άνοδο μας στην Α’ εθνική θα θέλαμε αρχικά να τους ευχαριστήσουμε πολύ και δέυτερον κ κυριότερο, να ξέρουν οτι θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να τους φιλοξενήσουμε στο πανθεσσαλικό.

Επίσης θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε οτι τους οπαδούς των προσφυγικών ομάδων τους θεωρούμε αδέρφια μας ανεξάρτητα απ τις αντιπαραθέσεις που έχουν μεταξύ τους και οι οποίες δεν μας αφορούν. Όσο για τους υπόλοιπους οπαδούς θα τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό αναλόγως με την ιστορία που έχουν γράψει στα πέταλα και όχι μόνο.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συνδέσμους ΘΥΡΑ 4 1986,SNAKES 4 και ARCHANES CLUB του ιστορικού Ο.Φ.Η για τη συγχαρητήρια ανακοίνωση τους για την ομάδα μας και να τους ανταποδώσουμε τις ευχές!

έτοιες επαρχιακές ομάδες με έδρα,κόσμο κ μαχητικό πυρήνα είναι αναγκαίο να βρίσκονται στην Α’ εθνική.
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook