«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 8 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 8 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ
 Στο τέλος του μήνα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Τζενάρο Γκατούζο (φωτό), για να πιάσει δουλειά στον ΟΦΗ.
Μαζί του θα έρθουν και οι τέσσερις συνεργάτες του. Πρόκειται για τους Λουίτζι Ρίτζιο (βοηθός προπονητή), Πάολο Μπερουάτο (προπονητής τακτικής), Μαρσέλο Ιάια (γυμναστής) και Γκαετάνο Πετρέλι (προπονητής τερματοφυλάκων). Η αμοιβή όλου του επιτελείου φτάνει τις 250 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη τι θα γίνει με τα στελέχη που ήδη υπάρχουν στον ΟΦΗ, τον γυμναστή και τον προπονητή τερματοφυλάκων.
Προφανώς, θα αποφασίσει ο Γκατούζο, σε συνεργασία με τη διοίκηση. Ενω τω μεταξύ, ο «Ρίνο» έχει ήδη προμηθευτεί DVD με φετινά παιχνίδια του ΟΦΗ, τα οποία θα μελετήσει με τους συνεργάτες του, καταστρώνοντας τα σχέδια του για την ομάδα που ο ίδιος θέλει να φτιάξει.
ΦΩΣ: Από βδομάδα ο σχεδιασμός στον ΟΦΗ
 Από τη στιγμή που έκλεισε, έστω και μετά από σειρά ανατροπών και σχετική καθυστέρηση, το θέμα του προπονητή στον ΟΦΗ, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζενάρο Γκατούζο, στην κορυφή της ατζέντας των διοικούντων περνάει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.
Έτσι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σε εφαρμογή το πλάνο και να προκύψουν οι πρώτες μεταγραφικές εξελίξεις. Ο 36χρονος Ιταλός λειτουργεί ως προπονητής του ΟΦΗ εδώ και μια εβδομάδα, καθώς έχει ενημερωθεί πλήρως για το ράστερ και ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.
Ο Γκατούζο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον νέο ΟΦΗ. Δεδομένο θεωρείται ότι θα έρθουν ποδοσφαιριστές από την Ιταλία με τις δυο περιπτώσεις που έχουν γίνει γνωστές, του 23χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ Βαρέλα και του 20χρονου Αγκολέζου φορ Μαλέλε που αγωνίζονται στην Παλέρμο να θεωρούνται βασικοί υποψήφιοι. Στο προσκήνιο παραμένει πάντα και το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη.
Ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον παίκτη φαίνεται να ενδιαφέρεται και ο Πλατανιάς, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Εργοτέλη, ωστόσο μετά την απόκτηση του Σέρνι δεν τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο. Λόγω της στασιμότητας στο θέμα Φερνάντες ο ΟΦΗ είναι «αναγκασμένος» να ψαχτεί και προς άλλες κατευθύνσεις.
Τέλος, ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι είναι οι οπαδοί της Μακάμπι Νετάνια, με τη μεταγραφή του Ντουντού στην ομάδα τους, καθώς μετά την ανακοίνωση της ισραηλινής ομάδας «ανέβηκε» στο διαδίκτυο βίντεο με το οποίο καλωσορίζουν τον Βραζιλιάνο 1 στην ομάδα τους.
 
LIVE SPORT: Ψηλά ο Σηφάκης
Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ
Οσο η παραμονή του Ντάνι Φερνάντες βρίσκεται στον… αέρα και όσο ο Σήφης Δασκαλάκης δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του τόσο θα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τερματοφύλακα. Από τη στιγμή που στον ΟΦΗ το θέμα του προπονητή τελείωσε με την ευτυχέστερη των καταλήξεων, σειρά παίρνουν οι μειαγραφες. Evαs παίκτης που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ το προσεχές διάστημα δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Σηφάκη.
Ο Κρητικός  γκολκίπερ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Ασπρόμαυρων για τη θέση του τερματοφύλακα, μια και η παραμονή του Ντάνι Φερνάντε5 συνεχίζει να βρίσκεται στον.. αέρα (ο Πορτογάλος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν δανεικός από την Τβέντε), ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον Σήφη Δασκαλάκη που. παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει us προθέσεις του.
0 Mάνθos Πουλινάκηε έχει πάρει και το ΟΚ του Τζενάρο Γκατούζο και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει μια πρώτη προσέγγιση. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν είναι στις προθέσειε του να επιστρέψει στον ΟΦΗ. ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του (μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο] έχουν δείξει τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο Εργοτέλης που με τη σειρά του όμωςέχει ήδη συμφωνήσει με τον Τσέχο Τσέρνι.
Πλην όμω5 του Σηφάκη. στη μεταγραφική λίστα του ΟΦΗ βρίσκεται και ο πρώην αμυντικos της Καλλονής Ανέστης Αναστασιάδης. που θεωρείται εξαιρετική λύση μετά και την αποχώρηση του Νέρι Μπαρέιρο.
Όσον αφορά τον Γκατούζο.
ο 36xpovos Ιταλόςλειτουργεί σαν προπονητής του ΟΦΗ εδώ και μια βδομάδα. Είναι ενημερωμένος για το ράστερ και ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.Ήδη ο συνεργάτης του Τζίτζι Ρίτσιο είναι σε καθημερινή επαφή με τον Γκατούζο που επιστρέφει σήμερα στην Ιταλία και από Δευτέρα αναμένεται να έχουμε και μεταγραφικές εξελίξεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tuttomercatoweb, οι Κρητικοί ασχολούνται με την περίπτωση του 23χρονου Ουρουγουανού ακραίου επιθετικού Ιγνάσιο Λόρεε Βαρέλα, ενώ εξετάζουν και την προοπτική απόκτησήςτου γεννημένου στην Γκάνα Ελβετού φορ Σέπια Μαλέλε.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αμφότεροι θα έρθουν στην ομάδα του ΟΦΗ ως δανεικοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook