“Κλείνει” τις ανοικτές του υποθέσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την πρόσληψη του Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ θα ακολουθήσει το “κλείσιμο” όλων των άλλων θεμάτων ώστε να αρχίσει το “χτίσιμο” της ομάδας της σεζόν 2014-15.

Σε εποχή… Γκατούζο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο ΟΦΗ και ξεκινώντας από την πρόσληψη του προπονητή σειρά έχει το “κλείσιμο” όλων των “ανοικτών” υποθέσεων της ομάδας.

Μπορεί να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Κρητική ομάδα, ωστόσο αυτό το διάστημα είναι καθοριστικό για την δημιουργία του ΟΦΗ της νέας σεζόν με τον σχεδιασμό να έχει ξεκινήσει να υλοποιείται.

Η στελέχωση του ρόστερ είναι σε πρώτο πλάνο, με τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις σε πρώτο πλάνο όπως και το τι θα γίνει με τους δανεικούς (Φερναντες, Ζε Εντουάρντο) ποδοσφαιριστές. Όλα βέβαια σε συνεννόηση με τον νέο τεχνικό που μέχρι να έρθει στο Ηράκλειο για να πιάσει και επίσημα δουλειά έχει ζητήσει να δει dvd με τα παιχνίδια του ΟΦΗ την σεζόν που μας πέρασε.

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας, αυτή πιθανότατα να ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου, χωρίς να είναι κάτι βέβαιο ακόμα, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναμένεται να γίνει και φέτος στην Ολλανδία όπου θα κλειστούν και φιλικά ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook