“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 12 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

O ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Θανάση Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης αποτελεί το πρώτο μέλημα του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κοιτάζουν περιπτώσει εντός συνόρων, με rous Πετρόπουλο και Μάντζιο να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μάλιστα, ο npunos αναμένεται σήμερα να βρεθεί στο Ηράκλειο για τον γάμο του κολλητού του Αλέξανδρου Κασμερίδη, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα υπάρξει επαφή μεταξύ του 28χρονου επιθετικού και του Μάνθου Πουλινάκη. Από κει και πέρα, την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Μίλαν ως προπονητής εξέφρασε σε δηλώσεις σε ιταλικό μέσο ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο: «Πρέπει να δουλέψω για να βελτιωθώ και δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι. Το όνειρο μου είναι να γίνω ένας καλός προπονητής ns αν και θα ήμουν ένας υποκριτής αν δεν έλεγα πως θα ήθελα μια ημέρα να επιστρέψω στη Μίλαν. Με αυτήν τη φανέλα έζησα τα πάντα».

Sportday

Ενας από τους συνεργάτες του Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στο Ηράκλειο για να κανονίσει διάφορα θέματα, ούτως ώστε όταν έρθει ο Ιταλός προπονητής να μην έχει ν’ ασχοληθεί με λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία. Πάντως, ο «Ρίνο» διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη. από τον οποίο ενημερώνεται για διάφορες μεταγραφίκές κινήσεις, προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά.
Αυτό που αφήνουν να διαρρεύσει από τη διοίκηση είναι ότι εντός των ημερών, ύστερα από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, θα σημειωθούν ουσιαστικές εξελίξεις σε μεταγραφικά θέματα.

ΦΩΣ

Ο Μαρτσέλο Ιάια, εκ των στενών συνεργατών του Τζενάρο Γκατούζο, βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να επιθεωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και να ενημερώσει τον Ιταλό τεχνικό για το τι χρειάζεται, προκειμένου να εξυπηρετηθούν στο αρχικό διάστημα της προετοιμασίας. Η έλευση του Ιάια ουσιαστικά σημαίνει την αντίστροφη μέτρηση για την καινούργια περίοδο στον ΟΦΗ, καθώς η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Ιουλίου και πιθανόν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Ολλανδία.
Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Αρτόλα στον ΟΦΗ, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον Γκατούζο να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Ισπανού δεξιού αμυντικού. Ο Γκατούζο βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με μάνατζερ και παίκτες προκειμένου να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση κάποιων που ο ίδιος έχει επιλέξει ώστε να μετακινηθούν στο Ηράκλειο. Οι περιπτώσεις του Ουρουγουανού Βαρέλα και του Αγκολέζου Μαλέλε εξακολουθούν να είναι στα υπόψη του Ιταλού τεχνικού, όμως θα πρέπει να συγκατατεθεί και η Παλέρμο για τη μετακίνησή τους. Το βέβαιο είναι ότι στον ΟΦΗ τρέχουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος που υπήρξε στην καθυστέρηση της συμφωνίας με τον Γκατούζο έτσι ώστε να γίνουν κάποιες κινήσεις για να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν από τις αποχωρήσεις των Παπάζογλου, Ντουντου και την επικείμενη του Μπούρμπου, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το μέλλον των Φερνάντες και Ζε Εντουάρντο που έχουν επιστρέψει σε Τβέντε και Πάρμα, αντίστοιχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook