Λίγες και καλές κινήσεις – μικρό ρόστερ θέλει ο Γκατούζο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός Ντάνι Φερνάντεζ φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη κίνηση του ΟΦΗ αλλά δεν πρόκειται να δούμε ένα… «χειμαρρώδες» καλοκαίρι αφού ο Ιταλός θέλει να δουλεύει με ένα μικρό ρόστερ.

Στον ΟΦΗ έχουν σκοπό να αναπληρώσουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ της ομάδας. Κενά που άφησαν με τις αποχωρήσεις τους ο Μπούρμπος στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Παπάζογλου στην επίθεση. Ο 36χρονος Ιταλός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να δουλέψει με ένα «σφιχτό» ρόστερ 24 – 25 ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε ένα «τσουβάλι» προσθήκες. Στον ΟΦΗ έχουν σκοπό να κινηθούν για παίκτες που θα είναι «11αδατοι» και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα ενώ υπάρχει πίστη και στήριξη στο υπάρχων ρόστερ της ομάδας.

Ήδη οι κινήσεις που γίνονται – σε συνεννόηση πάντα με τον Τζενάρο Γκατούζο – πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση και αναμένονται εξελίξεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε εξέλιξη η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και έπονται ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο 15νθημερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook