Προσεκτική επιλογή για την επίθεση – δεν βιάζονται για τον φορ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ εξετάζουν προσεκτικά – λόγω και των περιορισμένων επιλογών – τις επιλογές για την θέση του επιθετικού και δεν δείχνουν να βιάζονται.

Η επιλογή του επιθετικού που θα τραβήξει το κουπί στον φετινό ΟΦΗ είναι κάτι που “πονοκεφαλιάζει” τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Οι επιλογές από την Ελλάδα για έναν “11αδατο” φορ είναι ελάχιστες και – προς το παρόν – το κασέ τους απέχει αρκετά από αυτά που μπορεί να δώσει ο ΟΦΗ. Μάντζιος, Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος είναι οι τρεις επιθετικοί από τον ελληνικό χώρο που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΟΦΗ. Όμως και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν υψηλότατα κασέ – χαρακτηριστικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος έφυγε από τον Ατρόμητο επειδή έριξε το μπάτζετ ενώ οι ετήσιες απολαβές των Μάντζιου, Πετρόπουλου ξεπερνούσαν τις 120.000 ευρώ.

Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ τηρούν στάση αναμονής για την επιλογή του επιθετικού καθώς είναι μια θέση που δεν μπορεί να γίνει ένα εύκολο λάθος. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για ξένους φορ. Η επιλογή ενός ξένου επιθετικού αποτελεί ένα ρίσκο και στον ΟΦΗ το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε δεν δείχνουν να βιαστούν. Θα τηρήσουν στάση αναμονής και θα πράξουν ανάλογα στις αρχές Ιουλίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook