«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 13 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

GOAL: ΔΕΝ «ΤΡΕΛΑΙΝΟΤΑΝ»
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΕΑΡΕΝΣΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΖΕΝΑΡΟ ΓΚΑΤΟΥΖΟ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ Ή ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ… ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ;
Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά ο Τζενάρο Γκατούζο που τσέκαρε όλο το υλικό του ΟΦΗ δεν «τρελαινόταν» για την ανανέωση της  συνεργασίας με τον Ντουντού Σεαρένσε. Και φέρεται μάλιστα να είχε καταθέσει την άποψη του πριν ακόμη οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου στη Μακάμπι Νετάνια.
Δεν απαξίωσε τον 31 χρόνο μέσο που αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε πολλά περσινά ματςτου ΟΦΗ, αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει ότι για τον άξονα της μεσαίας γραμμής (χώρο που έφαγε με το κουτάλι και ο ίδιος) έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του…
Sportday: Έτοιμος να ζήσει την εμπειρία ο Γκατούζο
 Ετοιμος να ζήσει την εμπειρία ο Γκατούζο. Προπονητική του καριέρα στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ έκανε χθες ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο 36χρονος τεχνικός συνεχίζει να απασχολεί τα ιταλικά MM Ε και σχετικά με την απόφαση του είπε. «Επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί θέλω να δουλέψω, να ζήσω την εμπειρία και να είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο. Για αυτούς τους λόγους άρπαξα αυτήν την ευκαιρία». Οσον αφορά τη θητεία του στην Παλέρμο δήλωσε “δεν μετάνιωσα που πήγα στην Παλέρμο. Το ότι η ομάδα έκανε ένα αήττητο σερί δείχνει ότι εγώ και το τεχνικό τιμ κάναμε εξαιρετική δουλειά. Σίγουρα έγιναν λάθη λόγω της μικρής εμπειρίας”.
ΦΩΣ:: Το βάρος στον φορ. δεν βιάζονται στον ΟΦΗ
 Η εξεύρεση του επιθετικού ο οποίος θα καλύψει το κενό που προκύπτει από την αποχώρηση του Παπάζογλου αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα για τον ΟΦΗ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν βιαστικές κινήσεις. Εκτός του ότι θέλουν παίκτη που θα φέρει άμεσο αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο, είναι αναγκασμένοι να κινηθούν μέσα σε συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια της ΠΑΕ. Οι περιπτώσεις από την Ελλάδα (Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Πετρόπουλος) ναι μεν πληρούν τα αγωνιστικά στάνταρ που έχουν θέσει στον ΟΦΗ, όμως οι οικονομικοί όροι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τους αφήνουν μακριά από την ομάδα του Ηρακλείου.
Αν παραμείνει ως έχει η κατάσταση, ο ΟΦΗ θα κινηθεί στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του Παπάζογλου και τότε ενδεχομένως να αναλάβει πρωτοβουλία ο Τζενάρο Γκατούζο. Όπως και να έχει, ο Ιταλός τεχνικός είναι σε συνεχή επαφή με τον Μάνθο Πουλινάκη, ώστε να υπάρχει αμοιβαία ενημέρωση για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα, αφού είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα του Ηρακλείου θα κινηθεί για την αντικατάσταση των Ντουντού, Παπάζογλου αλλά και του Μπούρμπου. Ο Φερνάντες και ο Ζε Εντου άρντο έχουν επιστρέψει σε Τβέντε και Πάρμα, αφού αγωνίζονταν ως δανεικοί. Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Ισπανός Αρτολα θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ, ενώ πάντα στην ατζέντα του Γκατούζο είναι οι Βαρέλα και Μαλέλε, με δανεισμό από την Παλέρμό.
Ο Γκατούζο μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και δήλωσε ανυπόμονος να πιάσει δουλειά στον ΟΦΗ.
«Έκανα μια διαφορετική επιλογή. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τη νέα πρόκληση στην Κρήτη. Ανυπομονώ για την περιπέτεια μου και δεν ντρέπομαι που πηγαίνω εκτός Ιταλίας για να βγάλω το ψωμί μου», είπε ο 36χρονος Ιταλός τεχνικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook