Στις ίδιες τιμές τα διαρκείας – περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στο επόμενο 10ημερο πρόκειται να ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα είναι στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη σαιζόν. Τι αλλάζει σε σχέση με όσα γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να προετοιμαστεί στην εντέλεια το σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενώ στην ομάδα δεν κρύβουν την πίστη τους ότι ο κόσμος μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ – το περσινό κοντέρ… μέτρησε 3.009 εισιτήρια. Αριθμός που αποτέλεσε ένα σημαντικό ρεκόρ για τα δεδομένα του ΟΦΗ αλλά και το τι είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά τις τιμές, στον ΟΦΗ, αναλογιζόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία αλλά και ανταποκρινόμενοι από την τεράστια συμπαράσταση που παρείχε ο κόσμος, σκοπεύουν να διατηρήσουν τις ίδιες τιμές και να μην προχωρήσουν σε αύξηση θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους. Άλλωστε, χάρις στην εκπληκτική συμπαράσταση του κόσμου του, ο ΟΦΗ κατάφερε να παρουσιάσει ένα γεμάτο γήπεδο καθ’ όλη την διάρκεια της σαιζόν κερδίζοντας τον θαυμασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος – βάσει του τι θέλει η Σούπερ Λιγκ – αλλάζει ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας καθώς αυτή θα γίνεται ηλεκτρονικά. Ήδη, στην ΠΑΕ βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που δεν θα έχει καμία σχέση με όσα γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook