«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 14 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα,Σάββατο 14 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
GOAL: ΟΦΗ
Μετά την πρόσληψη tου Τζενάρο Γκατούζο και τις επικείμενες ανακοινώσεις για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις (όπως αυτή του Ισπανού μπακ Φερνάντεθ), στον ΟΦΗ ετοιμάζουν την καμπάνια για τα διαρκείας με τις τιμές να είναι οι ίδιες.
Sportday: Πρώτη κουβέντα
Πρώτη κουβέντα ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Κρίσιμη προμηνύεται η σημερινή πρώτη επαφή του ΟΦΗ με τον Αντώνη Πετρόπουλο.
Ηπερίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου δεν άφηνε εξ αρχής αδιάφορο τον ΟΦΗ, ο οποίος αναζητεί έναν δοκιμασμένο επιθετικό για να καλύψει το κενό του Θανάση Παπάζογλου.
Και η παρουσία του 28χρονου άσου στο Ηράκλειο αυτές τις μέρες, έδωσε την ευκαιρία για να αρχίσει επίσημα το «φλερτ»! Σήμερα το μεσημέρι οι διοικούντες τον ΟΦΗ θα έχουν μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον μάνατζερ του Πετρόπουλου. ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη για τον γάμο του φίλου του και πρώην συμπαίκτη Αλέξη Κασμερίδη. 0 έμπειρος κυνηγός βλέπει θετικά την προοπτική να επιστρέψει στον ΟΦΗ (είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2007-08. ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό), αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί στο οικονομικό.
Εδώ τα δεδομένα δεν φαίνονται εύκολα για τους Κρητικούς, μια και ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει ανεβασμένες μετοχές μετά την περσινή καλή χρονιά (12 γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα) και ίσως να χρειαστεί υπέρβαση για να καλυφθούν οι απαιτήσεις του. Aυτό πιστεύεται ότι από τη σημερινή πρώτη κουβέντα θα φανεί αν μπορεί αυτή η υπόθεση να έχει μέλλον για τον ΟΦΗ.
Κατά τ’ άλλα. ο Τζενάρο Γκατούζο έχει κάνει… ξεσκαρτάρισμα στους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους και πιστεύεται ότι σύντομα θα έρθουν και οι ανακοινώσεις.
Θυμίζουμε ότι έχει επιτευχθεί ήδη συμφωνία για την παραμονή του Ντάνι Φερνάντες. ο οποίος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στο τέλος του μήνα.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ 01 ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, 0Ι ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.
ΦΩΣ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο…
Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο,επίκειται συνάντηση Πουλινάκη-Πετρόπουλου! Αν κατεβάσει το κασε του ο πρώην παίκτης του Aπόλλωνα, έχει σοβαρές πιθανότητες  να γίνει κάτοικος | Ηρακλείου.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο… Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, βρίσκεται ο Αντώνης Πετρόπουλος και αυτό έχει δώσει τροφή σε διάφορα σενάρια αναφορικά με τον ΟΦΗ. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα είναι στο νησί για προσωπικούς λόγους (συγκεκριμένα για διακοπές λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του), αλλά όλα δείχνουν πως πιθανότατα να τα… συνδυάσει τα πράγματα. Και αυτό διότι ο Πετρόπουλος, ο οποίος έχει ήδη προταθεί στους «ασπρόμαυρους», ενδέχεται (και μάλλον αυτό θα συμβεί) να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη στην προοπτική να έρθει στην ομάδα.
Βέβαια, το πρόβλημα για τον ΟΦΗ είναι πως ο Πετρόπουλος μετά το περσινό επίτευγμα των 12 γκολ με τα χρώματα της «Ελαφρός Ταξιαρχίας» έχει ανεβάσει αρκετά τις απαιτήσεις του (κοντά στα 150.000 ευρώ ετησίως) και έτσι είναι «αλμυρός». Αν όμως ο 28χρονος σέντερ φορ πέσει σε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 100.000 ευρώ, φαίνεται αρκετά πιθανό να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.
Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα του εξωτερικού εξακολουθούν να παρουσιάζουν τον Βιτόλο στο στόχαστρο του ΟΦΗ και μάλιστα υποστηρίζουν πως οι Κρητικοί έχουν δώσει προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουνίου στον ποδοσφαιριστή για να τους απαντήσει.
Στο μεταξύ, ο Τζενάρο Γκατούζο βλέπει κασέτες για να μάθει την ομάδα και παράλληλα επεξεργάζεται τη λίστα που άφησε ο προκάτοχος του Ρικάρντο Σα Πίντο.
Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι Ιταλοί επιμένουν για τους Βαρέλα και Μαλέλε στην προοπτική πως έρχονται δανεικοί στον ΟΦΗ από την Παλέρμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook