«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 15 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα,Κυριακή 15 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: Ψηλά ο πήχης για τα διαρκείας
 Ψηλά ο πήχης για τα διαρκείας. Με στόχο να υπερβούν την περσινή επίδοση των 3.009 καρτών ετοιμάζουν στον ΟΦΗ το πλάνο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Βέβαια, για να καταφέρει η διοίκηση να περάσει πάνω από τον πήχη που βάζει δεν αρκεί η πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο. χρειάζονται και ελκυστικές μεταγραφές, πόσω μάλλον που από τον ΟΦΗ αποχώρησαν βασικά στελέχη όπως ο Σάκης Παπάζογλου. ο Χρήστος Μπούρμπος και ο Ντουντού.
Αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της κρητικής ΠΑΕ για τον Αντώνη Πετρόπουλο δεν άλλαζαν θεαματικά τα δεδομένα κατά τη χθεσινή ημέρα. Οι Κρητικοί είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβασή τους αλλά το θέμα είναι να βάλει νερό στο κρασί του και ο παίκτης.
GOAL: ΜΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΚΑΙ “ΟΝΟΜΑΤΑ” ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΆΓΜΑ
Η άφιξη του Τζενάρο Γκατούζο σε συνδυασμό με την οικονομική ύφεση οδηγεί τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ακολουθήσουν την ίδια τιμολογιακή πολιτική στα εισιτήρια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το περυσινό φράγμα των 3.009 καρτών θα ξεπεραστεί κατά πολύ, αν αναλογιστεί κανείς ότι εκτός του Ιταλού κόουτς, στην κρητική ΠΑΕ είναι διατεθειμένοι να φέρουν στο Ηράκλειο και αυτήν τη χρονιά δυο-τρεις ποδοσφαιριστές-κράχτες.
Πετρόπουλος και Μονακέλο σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ
Το ότι ο Αντώνης Πετρόπουλος αποτελεί την πρώτη επιλογή του ΟΦΗ για τον αντικαταστάτη του Θανάση Παπάζογλου είναι δεδομένο. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία της παρουσίας του στο Ηράκλειο (για τον γάμο του συμπαίκτη του στον ΟΦΗ, Αλέξη Κασμερίδη), προκειμένου να τον πείσουν να πει το «ναι» και να απαλλαχτούν η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία από τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο στη συμπλήρωση του ράστερ.
Το αγκάθι στην υπόθεση είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, στον ΟΦΗ όμως ευελπιστούν να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποσπάσουν, αν είναι δυνατόν και αμέσως, την υπογραφή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πετρόπουλος ζήτησε 120.000 ευρώ (τα μισά μπροστά) και η πρόταση του ΟΦΗ είναι 100.000 (το ένα τρίτο ως προκαταβολή). Ατού αποτελεί η πρότερη θητεία του παίκτη στο Ηράκλειο και η εξαιρετική εικόνα που έχει αφήσει ο ψηλόσωμος επιθετικός σε συνδυασμό με την αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία του στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα. Πάντως την • ίδια στιγμή οι άνθρωποι του ΟΦΗ έκαναν κίνηση προς την πλευρά του Ιταλού Μονακέ| λο που αγωνιζόταν από τον Γενάρη στον Εργοτέλη. Προσέγγισαν τη Μονακό για την απόκτηση του παίκτη ως δανεικού, αλλά δεν έχουν λάβει απάντηση.
Το βέβαιο είναι ότι το μεταγραφικό πλάνο, έτσι όπως έχει χαραχτεί στις συζητήσεις του Γκατούζο με τον Μάνθο Πουλινάκη, βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις από την ΠΑΕ. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο Ισπανός Άρτολα θα είναι η πρώτη μεταγραφή. Εχει αποφασιστεί να γίνουν έξι με οχτώ προσθήκες, μεταξύ των οποίων ενός γκολκίπερ, ενός δεξιού αμυντικού (ο Αρτολα), ενός στόπερ, ενός κεντρικού μέσου και δύο επιθετικών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook