Σεναρια για Μονακέλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με το «marcasl» ο ΟΦΗ χτύπησε την πόρτα της Μονακό για τον δανεισμό του Μονακέλο, ωστόσο οι Γάλλοι θέλουν να ο παίκτης να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό ενώ εφόσον αυτός αγωνιστεί στην Superleague θα είναι στον Εργοτέλη.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά την αποχώρηση του Θανάση Παπάζογλου και σύμφωνα με την ιστοσελίδα marcasl.gr στον ΟΦΗ έκαναν κίνηση για τον δανεισμό του Μονακέλο από τη Μονακό όπου επιστρατεύτηκε και ο Τζενάρο Γκατούζο προκειμένου να «ψήσει» τον 20χρονο ποδοσφαιριστή για την επιστροφή του στο Ηράκλειο. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Νωρίτερα από την κλήση στους Μονεγάσκους, ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης συναντήθηκε με τον Ουκρανό ατζέντη Ντμίτρι Σέλουκ στη Βαρκελώνη και συμφώνησαν για την μεταξύ τους συνεργασία, με τον δαιμόνιο ατζέντη να παίρνει «μεταγραφή» από τον Εργοτέλη στον ΟΦΗ!

Εντονο ιταλικό χρώμα με ουκρανικές αποχρώσεις θα΄χουν το φετινό καλοκαίρι οι μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ.

Για τους παίκτες «made in Italy» καθοριστικό ρόλο παίζει ασφαλώς η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της κρητικής ομάδας, ενώ για τις ουκρανικές… πινελιές θα βάλει το χεράκι του ο μάνατζερ (made in Ukraine) Ντμίτρι Σέλουκ.

Ας τα πάρουμε όμως ένα, ένα…

Εκτός από τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν «παρελάσει» (μέσω των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας) τις τελευταίες ημέρες από το ρεπορτάζ του ΟΦΗ ως υποψήφιοι να έρθουν για μόνιμη εγκατάσταση στο Ηράκλειο με τις ευλογίες του κόουτς – Γκατούζο, οι Ομιλήτες έβαλαν στο «μάτι» κι έναν Ιταλό (όχι από την Κυψέλη) αλλά από την… Κρήτη!

Και το όνομα αυτού, Γκαετάνο Μονακέλο! Ο 20χρονος επιθετικός συστήθηκε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό μέσω της θητείας του στον Εργοτέλη, από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, γράφοντας στο κοντέρ 10 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Μπορεί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής να μην ανήκει στο πλούσιο πελατολόγιο του Ντμίτρι Σέλουκ, ωστόσο ο Ουκρανός ατζέντης έχοντας τον περασμένο Γενάρη on line μεταγραφική σύνδεση με τον Εργοτέλη, εκτός από τα «Σέλουκ-όπαιδα» Φράντισεκ Κούμπικ και Ντέλε Αντελέγιε και τον δανεισμό του επίσης δικού του Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ από τον Ολυμπιακό στον Εργοτέλη, «έσπρωξε» και το δανεισμό του Ιταλού επιθετικού από την Μονακό στην ομάδα του Ηρακλείου κι ας μην έχει τα μανατζερικά δικαιώματα του Μονακέλο.

Εσχάτως ο ΟΦΗ ζήτησε από την Μονακό τον δανεισμό του Ιταλού επιθετικού, χωρίς όμως να λάβει θετική απάντηση.

Βλέπετε, προτεραιότητα των Μονεγάσκων είναι η παραχώρηση – δανεισμός του ποδοσφαιριστή σε μια ομάδα που θα προέρχεται από ένα πρωτάθλημα α΄ ταχύτητας και όχι η μνημονιακή ελληνική Super League.

Αν πάλι δεν τα καταφέρουν και στείλουν τον Μονακέλο για νέο «αγροτικό» στην Ελλάδα έχουν δεσμευτεί απέναντι στον Εργοτέλη.

Για να καταλάβετε ούτε το τηλεφώνημα που έριξε ο Γκατούζο στον Μονακέλο στάθηκε ικανό να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ.

Ο νεαρός παίκτης ευχαρίστησε τον νέο τεχνικό της κρητικής ομάδας, ωστόσο τον παρέπεμψε στην Μονακό με την υποσημείωση πως σε περίπτωση επιστροφής του στην Ελλάδα, υπάρχει ηθική δέσμευση να γυρίσει στον Εργοτέλη.

Ετσι το μεταγραφικό κεφάλαιο Μονακέλο έκλεισε για τον ΟΦΗ, εκτός πάλι κι αν υπάρξουν θεαματικές ανατροπές κάτι πάντως που μάλλον θεωρείται απίθανο να συμβεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook