“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 16 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

O Αντώνης Πετρόπουλος παραμένει ο βασικός στόχος του ΟΦΗ για φορ από την ελληνική αγορά παρά το γεγονός ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των απαιτήσεών του και του ποσού που είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ο Μάνθος Πουλινάκης. Ωστόσο, κυκλοφόρησε και ότι ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ χτύπησε την πόρτα της Μονακό για να πάρει αυτός δανεικό τον Γκαετάνο Μονακέλο. που έπαιζε έως τώρα στον Εργοτέλη. Ωστόσο. κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τον ΟΦΗ.

Goal

O ΟΦΗ φαίνεται πως θα είναι ο νικητής στη διεκδίκηση του Αντώνη Πετρόπουλου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός ο onoios έμεινε ελεύθεpoς από τον Απόλλωνα και έγινε πόλος έλξης για τις περισσότερε$ ελληνικές ομάδες έχει βρει σημείο προσέγγισης στο οικονομικό πεδίο με τους Κρητικούς. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Κρητικοί έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο Νορβηγό τερματοφύλακα Ερικ Χόλμεν Γιόχανσεν που αγωνίζεται στη Σόντεφίορντ, δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΦΩΣ

Θετικές εξελίξεις προκύπτουν στον ΟΦΗ αναφορικά με την περίπτωση της μεταγραφής που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας στην παρούσα φάση και δεν είναι άλλη από αυτή του Αντώνη Πετρόπουλου. Μετά την τελευταία επικοινωνία μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστή οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Συγκεκριμένα φαίνεται ότι τα βρήκαν με ένα ποσό γύρω στις 110.000 ευρώ, με τον 28χρονο φορ να λαμβάνει με την υπογραφή 40.000 ευρώ. Αρχικά το ποσό που αξίωνε ο Πετρόπουλος ήταν 120.000 ευρώ (τα μισά μάλιστα τοις μετρητοίς), με τον ΟΦΗ να του αντιπροτείνει 100.000 ευρώ και το 1/3 των χρημάτων μπροστά, αλλά τελικά φτάσαμε στη μορφή της συμφωνίας που προαναφέραμε. Από κει και πέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον 22 ετών και ύψους δύο μέτρων Νορβηγό ΈρικΧόλμεν Γιόχανσον που θα αποκτηθεί δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο γεννημένος στις 12/7/92 τερματοφύλακας πέρσι έπαιξε στη Σάντεφιορντ, όπου μέτρησε 11 συμμετοχές και πρόπερσι στη Σκάνφροντ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Νορβηγίας. Όσον αφορά τον Μονακέλο, σίγουρα πρόκειται για μια περίπτωση που απασχολεί τον ΟΦΗ και, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχουν προκύψει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, σύμμαχο αποτελεί ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ντιμίτρι Σέλουκ. Τέλος, εκτός από τον Γιόχανσον ενδεχομένως ο ΟΦΗ να κινηθεί για την απόκτηση 2-3 ακόμα παικτών από την Κ22 της Μάντσεστερ Σίτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook