Το κοινωνικό μήνυμα των οπαδών του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τρεις σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, καλούν τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να δώσουν το παρόν στο “Γεντί Κουλέ” – σε μια αλλιώτικη ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, την μεθεπόμενη Παρασκευή 26 Ιουνίου (Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών), θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΟΦΗ ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ομάδας Ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και της Μεικτής Ομάδας εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

26 ΙΟΥΝΙΟΥ Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών προσκαλούμε τα μέλη των Συνδέσμων μας και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας στο γήπεδο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ να στηρίξουμε ενεργά , να παρευρεθούμε και να συμπαρασταθούμε ηθικά σ’ έναν συμβολικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Ομάδας Ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και της Μεικτής Ομάδας εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι απ’ όλες τις παρατάξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Σύλλογος Οικογένειας και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, τα ΜΜΕ ενώ τις ομάδες μας θα πλαισιώσουν και ορισμένοι εν ενεργεία αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές σωματείων της πόλης μας.

Γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα των εξαρτήσεων αντιμετωπίζεται μόνο με την ενεργή συμμετοχή και την κινητοποίηση όλων μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) για τα 20 δυναμικά χρόνια παρουσίας του στην Κρήτη. ”Λέμε ΝΑΙ στη ΖΩΗ & ΟΧΙ στα ναρκωτικά”

SNAKES 4 Heraklion Club

ΘΥΡΑ 4 since 1986

ARCHANES CLUB

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook