Κύριος ο ΟΦΗ, πήρε το ματς και αθώωσε την Δόξα Δράμας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Έκλεισε» οριστικά το κεφάλαιο του αγώνα του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας καθώς ο το ματς κατοχυρώθηκε 3-0 α.α. με την Κρητική ομάδα να ζητάει την μη τιμωρία του Δραμινού συλλόγου.

Όχι, ότι περίμενε κανένας διαφορετική εξέλιξη όμως με την εκδίκαση της υπόθεσης έκλεισε το κεφάλαιο των πλέι – οφ για τον ΟΦΗ που για ακόμα μια φορά έδειξε το ήθος που τον διακρίνει σαν σύλλογο. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης η νομική υπηρεσία του συλλόγου που εκπροσωπήθηκε από τον Μανώλη Φωτάκη τόνισε ότι η Δόξα Δράμας δεν ήταν υπεύθυνη για την μη διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου και ότι το ματς δεν διεξήχθη επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών.

Και μέσα από αυτήν την παρέμβαση, η Δόξα δεν τιμωρήθηκε με περαιτέρω κυρώσεις από την πειθαρχική επιτροπή της Football League πέραν του ότι ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ του ΟΦΗ που για ακόμα μια φορά έδειξε την ηθική στάση που τον διακρίνει εν αντιθέσει με τον πόλεμο που δέχτηκε από την πόλη της Μακεδονίας και τους φιλάθλους της Δόξας. Ασφαλώς, η Κρητική ΠΑΕ δεν θα ζητούσε την τιμωρία του Δραμινού συλλόγου όμως αυτή η πρόσθετη παρέμβαση που έκανε, ουσιαστικά αθώωσε την Δόξα Δράμας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook