“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 17 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 17 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Με χθεσινή ανακοίνωσή της η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Αντώνη Πετρόπουλο επιβεβαίωσε ότι υπήρξε επαφή και δη σε καλό κλίμα με τον ΟΦΗ διέψευσε ωστόσο τα νούμερα που έχουν γραφτεί ως απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η τελική επαφή του φορ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Μάνθο Πουλινάκη. θα γίνει αύριο.

Goal

Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Αντώνη Πετρόπουλο επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΦΗ, διέψευσε τα ποσά που έχουν διαρρεύσει και αφορούν τις ετήσιες απολαβές του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28xpovos Έλληνας στράικερ έχει ήδη «κλείσει» στην ομάδα της Κρήτης. Συνεπώς είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συνεργασία.

ΦΩΣ

Ίσως και μέσα στα επόμενα 24ωρα να έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις στον ΟΦΗ αφού διοίκηση και Γκατούζο εργάζονται καθημερινά πάνω στο κομμάτι αυτό, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν από τις αποχωρήσεις βασικών παικτών (Παπάζογλου, Ντουντού, Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζε Εντουάρντο) και να παρουσιαστεί η ομάδα ενισχυμένη και ανταγωνιστική στην καινούργια χρονιά. Μέσα στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η άφιξη στο Ηράκλειο του Ισπανού δεξιού αμυντικού Άρτολα, ο οποίος σήμερα θα περάσει από εξετάσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Πρόβλημα προέκυψε στην περίπτωση Γιόχανσον, του Σκανδιναβού γκολκίπερ ο οποίος επρόκειτο να αποκτηθεί ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αρχικά φαινόταν ότι ο παίκτης δεν είχε πρόβλημα, εντούτοις χθες έγινε γνωστό ότι δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Έτσι σε πρώτη φάση η υπόθεση κολλάει και δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να οδηγηθεί σε ναυάγιο. Όσον αφορά την περίπτωση του Πετρόπουλου η βασική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται στη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ο ΟΦΗ πρότεινε στον παίκτη διετές, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει ετήσιο. Όσον αφορά τα οικονομικά και παρά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν από την πλευρά του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, οι πληροφορίες θέλουν το ποσό που αξίωσε η πλευρά του να είναι πράγματι 120.000 ευρώ και η διαφορά που υ πάρχει έχει να κάνει με την προκα Γιοχανσον αει τοιι ταβολή, αφού ο παίκτης ζητάει 50.000 ευρώ και οι διοικούντες τον ΟΦΗ δίνουν 30.000 ευρώ. Πάντως αν ξεπεραστεί το πρόβλημα της χρονικής διάρκειας το πιθανότερο είναι να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση Πετρόπουλου για τον ΟΦΗ. Το βέβαιο είναι ότι ο Γκατούζο έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μάνθο Πουλινάκη από τον οποίο ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα θέματα που είναι υπό διαπραγμάτευση, ενώ ο Ιταλός τεχνικός ενημερώνει τον πρόεδρο του ΟΦΗ για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που ο ίδιος έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει, έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι εξελίξεις και να έχει διαθέσιμο μεγάλο κομμάτι του ρόστερ στη διάρκεια της προετοιμασίας. Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Θωμάς Καπουράνης, που έλυσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook