Είπε όχι σε πρόταση με διπλάσια χρήματα για χάρη του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Θοδωρής Τριποτσέρης είχε πρόταση από το εξωτερικό, από ομάδα που του έδινε τα διπλάσια χρήματα από τον ΟΦΗ όμως εκείνος έμεινε πιστός και απάντησε αρνητικά!

Ο «Τρίπο» όχι μόνο ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στην σαιζόν που ολοκληρώθηκε αλλά με την παρουσία του και τις εμφανίσεις του αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου της ομάδας. Ο ίδιος δέθηκε στον πρώτο του χρόνο στον ΟΦΗ και αυτό φάνηκε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς όταν έβγαλε τραυματίας περισσότερο από το μισό πρωτάθλημα.

Το δέσιμο του με τον ΟΦΗ το απέδειξε και τώρα όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, του έγινε πρόταση από την πολωνική Γιαγκελόνια που του προσέφερε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο και με τα διπλάσια χρήματα από ότι παίρνει στην ομάδα. Ο «Τρίπο» έγινε δέκτης του ενδιαφέροντος και με επίσημο τρόπο ωστόσο δεν το σκέφτηκε καθόλου με αποτέλεσμα να απαντήσει αρνητικά δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι «γουστάρει» που βρίσκεται στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Το «όχι» στους Πολωνούς ήταν ξεκάθαρο που επέμειναν ωστόσο εκείνος δεν το σκέφτηκε καθόλου ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι και στον ΟΦΗ ενημερώθηκαν για την πρόταση της Γιαγκελόνια ωστόσο ο Τριποτσέρης τους μετέφερε την επιθυμία του να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook