“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 18 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 18 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Η άφιξη του Φρανσίσκο Άρτολα στο Ηράκλειο σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μεταγραφικής ενίσχυσης του ΟΦΗ.Ό Ισπανός δεξιός αμυντικός πέρασε από εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα ίσως και σήμερα να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση και απομένουν τα τυπικά. Πάντως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και δεύτερη ανακοίνωση, ίσως και ταυτόχρονα, καθώς φαίνεται να επιστρέφει ο Αντώνης Πετρόπουλος στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ. Η βασική διαφορά που προέκυψε στις συζητήσεις έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, καθώς η πλευρά του παίκτη θέλει ετήσιο συμβόλαιο και οι διοικούντες την ΠΑΕ διετές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις συζητήσεις επικράτησε καλό κλίμα και αν δεν…
στυλώσουν οι δύο πλευρές τα πόδια στο θέμα της διάρκειας, θα βρεθεί η λύση και θα υπάρξει συμφωνία, ίσως και σύντομα. Στην περίπτωση που ολοκληρωθούν αίσια αυτές οι δυο υποθέσεις, θα έχουν καλυφθεί τα δύο πρώτα κενά στην ενδεκάδα του ΟΦΗ, που προκύπτουν από τη δεδομένη αποχώρηση του Παπάζογλου και την επικείμενη του Μπούρμπου, που έχει καταθέσει προσφυγή. Οπωσδήποτε μια τέτοια εξέλιξη θα είναι θετική για τα μεταγραφικά της ΠΑΕ, αν αναλογιστεί κανείς και την καθυστέρηση που υπήρξε στο θέμα του Τζενάρο Γκατούζο. Αντίθετα έχει μείνει στάσιμη, αν δεν έχει ναυαγήσει, η υπόθεση του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Γιόχανσον, ο οποίος αναίρεσε την αρχική του απόφαση και πλέον δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στους Ηρακλειώτες. Τέλος, δύο φιλικά έχει κλείσει ο ΟΦΗ για το διάστημα της προετοιμασίας του στο εξωτερικό, στις 26 Ιουλίου με τη Λέουβεν (ομάδα Β’ Βελγίου) και την 1η Αυγούστου με την ολλανδική Μπρέντα.

Sportday

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έχει ανακοινώσει καν πού θα κάνει προετοιμασία, ωστόσο όλα συγκλίνουν ότι θα επιλέξει πάλι την Ολλανδία, ενώ ευτυχώς υπάρχουν και οι… ξένοι, οι οποίοι δημοσιοποιούν τα φιλικά που θα δώσει μαζί τους η ομάδα του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, δύο σύλλογοι ανακοίνωσαν επίσημα ματς που θα δώσουν με την κρητική ομάδα. Εχουμε και λέμε. οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο θα παίξουν στις 26 Ιουλίου με τη βελγική Εουπέν και την 1η Αυγούστου θ’ αντιμετωπίσουν την ολλανδική Μπρέντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook