Πέμπτη 19 Ιουνίου… “Ασπρόμαυρος Τύπος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Η καθοριστική επαφή του ΟΦΗ με τον Αντώνη Πετρόπουλο θα γίνει, τελικά, σήμερα. Θα φανεί εάν θα δικαιωθούν όσοι αισιοδοξούν ότι ο μέχρι πρότινος φορ του Απόλλωνα θα επιλέξει την ομάδα του Γκστούζο ή αν επαληθευτούν όσοι ισχυρίζονται πως είναι πολύ δύσκολο ο «Πετρογκόλ» να πει το «ναι».

Goal

Μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση της παραμονής του Ντάνι Φερνόντεζ στο Ηράκλειο, καθώς χθεσινό ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολλανδός κίπερ θα ξεκινήσει προετοιμασία με την Τβέντε και μετά θα καθοριστεί το μέλλον του. Για τον λόγο αυτό στον ΟΦΗ φέρεται να κάνει ήδη κινήση για την εξεύρεση τερματοφύλακα.

ΦΩΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Αντώνη Πετρόπουλου στον ΟΦΗ. Και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, ίσως και πριν από το τέλος της εβδομάδας, να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ. Περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από το ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε αρκετά καλό κλίμα, δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς ζητούμενο αποτελεί να βρεθεί λύση στη βασική διαφωνία που υπήρξε ευθύς εξαρχής και αφορούσε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, καθώς η μεν ΠΑΕ ήθελε διετές, ο δε παίκτης συμφωνία μόνο για τη χρονιά που ακολουθεί. Στην περίπτωση που όλα εξελιχθούν ομαλά είναι πιθανό σύντομα να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξουν ανακοινώσεις. Από εκεί και πέρα η υπόθεση Άρτολα, ενώ φαινόταν να είναι τυπικής διαδικασίας, όχι απλώς δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά από τον ΟΦΗ αρνούνται ότι βρίσκεται έστω στο Ηράκλειο. Πάντως οι πληροφορίες θέλουν τον Ισπανό να είναι στο Ηράκλειο και να έχει περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πού και γιατί κολλάει η υπόθεση το ξέρουν μόνο οι δύο πλευρές και για την ώρα δεν αφήνουν να διαρρεύσει κάτι προς τα έξω με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορα, όπως για παράδειγμα ότι υπάρχει πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη (πριν από δύο χρόνια είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς), ότι υπάρχει διαφωνία στο οικονομικό και άλλα συναφή. Τόσο για το θέμα του Πετρόπουλου όσο και για αυτό του Άρτολα αλλά και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν τα μεταγραφικά της ομάδας του Ηρακλείου ο Τζενάρο Γκατούζο ενημερώνεται καθημερινά, καθώς έχει ανοιχτή γραμμή με τον Μάνθο Πουλινάκη. Ο Ιταλός τεχνικός έχει δώσει το «Ο.Κ.» για κάποιες κινήσεις και παράλληλα έχει κάποιες εναλλακτικές στο μυαλό του που θα ενεργοποιηθούν αν κάτι… στραβώσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook