Παρασκευή 20 Ιουνίου… «Ασπρόμαυρος Τύπος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
GOAL: ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΡΤΕΣ
Ο ΤΖΕΝΑΡΟ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΩ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ
Για τον προπονητή Τζενάρο υπάρχουν επιφυλάξει, αλλά για τον σταρ Γκατούζο καμία…
Η συνεργασία με τον Ρίνο (ανεξάρτητα από το αν πετύχει o)S προπονητής) έχει παράπλευρα οφέλη για τον ΟΦΗ.Βοηθάει επικοινωνιακά την κίνηση των διαρκείας και ανοίγει πόρτες στο εξωτερικό.
Κατ’ αρχάς, οι Ιταλοί θα στρέψουν τις κεραίες τους προς το Ηράκλειο τη νέα σεζόν και ενδεχομένως να προκύψουν μνηστήρες για διακριθέντες παίκτες των Κρητικών. Επίσης, είναι πιο εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να αποδεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ όταν ακούει στην άλλη άκρη της γραμμής τον Γκατούζο. Τα λεφτά πάντως (της πρότασης) δεν θα αλλάξουν…
Sportday: Με Ντάνι η «πρώτη» της Τβέντε
ΔΥΣΚΟΛΑ 0 ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΒΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Με Ντάνι η «πρώτη» της Τβέντε Πρεμιέρα είχε προχθές η Τβέντε και η ελληνικού ενδιαφέροντος είδηση είναι ότι φόρεσε κανονικά τα γάντια του και προπονήθηκε ο Ντάνι Φερνάντες.
Μάλιστα, στο επίσημο σάιτ του συλλόγου υπογραμμίστηκε η επιστροφή του, ενώ δημοσιεύτηκε και φωτογραφία του από την «πρώτη».
Το γεγονός δεν είναι ντε και καλά απογοητευτικό για τους Κρητικούς, ότι θα χάσουν τον βασικό τερματοφύλακα τους. ο οποίος έπαιξε ως δανεικός στον ΟΦΗ. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τους επιτελείς της ολλανδικής ομάδας, τι θ” αποφασίσουν για τον Πορτογάλο, βλέποντας τον μέσα από τις πρώτες προπονήσεις. Πάντως, από τη στιγμή ηου τόσο καιρό ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το «ναι» της Τβέντε και ο Φερνάντες έδωσε το παρών στην εναρκτήρια προπόνηση, η περίπτωση δυσκολεύει. Από την άλλη. φούντωσαν πάλι τα σενάρια περί απόκτησης, με τη μορφή δανεισμού από την Παλέρμο, του Ιγκνάσιο Βαρέλα, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Τζενάρο Γκατούζο.
ΦΩΣ: Κλείνουν τα ανοικτά θέματα στον ΟΦΗ
Οσο πλησιάζει η ώρα για την έναρξη της προετοιμασίας και την άφιξη του Τζενάρο Γκατούζο στο Ηράκλειο οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσπαθούν να κλείσουν τα ανοικτά θέματα που έχουν να κάνουν αφενός μεν με τα μεταγραφικά αφετέρου δε με κάποιες εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά την προετοιμασία. Όσον αφορά πάντως τη συγκρότηση του ρόστερ, εκεί όπου πέφτει το μεγαλύτερο βάρος των προσπαθειών των ανθρώπων του ΟΦΗ, αναμένεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις σε περιπτώσεις όπως αυτές του Πετρόπουλου και του Άρτολα οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι το Σαββατοκύριακο να έχουν προκύψει ανακοινώσεις. Για τον Έλληνα επιθετικό φαίνεται ότι η στιγμή της επιστροφής στο Ηράκλειο έφτασε καθώς όλες οι ενδείξεις συνηγορούν προς την κατεύθυνση της επίτευξης συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Για την ώρα πάντως δεν έχει επιτευχθεί κάτι τέτοιο, όμως αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν όχι ώρες. Κάτι ανάλογο προσδοκούν στον ΟΦΗ να συμβεί και με τον Ισπανό δεξιό αμυντικό Φρανσίσκο Άρτολα όμως εκεί γεννά κάποια ερωτηματικά το γεγονός ότι η υπόθεση αναφερόταν ως τελειωμένη πριν έρθει» ο παίκτης στο Ηράκλειο και από τότε δεν υπάρχει ανάλογη εξέλιξη.
Το βέβαιο είναι ότι για όλα αυτά ενημερώνεται καθημερινά ο Γκατούζο έτσι ώστε, ανάλογα με το τι θα προκύψει, να τεθούν σε ισχύ οι εναλλακτικές περιπτώσεις προκειμένου στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να έχει στη διάθεσή του παίκτες με τους οποίους να μπορεί να δουλέψει. Και σίγουρα να έχει περισσότερες λύσεις όταν η αποστολή του ΟΦΗ θα βρεθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook