Ενημερώνεται καθημερινά, δουλεύει ακατάπαυστα για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επί καθημερινής βάσης ο Ιταλός τεχνικός ασχολείται με τα θέματα του ΟΦΗ, μιλάει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ. Το τηλεφώνημα τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στην Ιταλία όπου παρακολουθεί τα μαθήματα για το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Pro – πρώτα στο Κοβερτσιάνο και μετά στην Φλωρεντία – ωστόσο βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Μάνθο Πουλινάκη προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια. Ήδη έχει καταρτίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενώ και ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ και μιλώντας μαζί τους, τους αναλύει τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκατούζο επικοινώνησε πριν από λίγες ημέρες με τον Αντώνη Πετρόπουλο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε δώσει το «οκ» για να γίνουν οι συζητήσεις με τον 28χρονο φορ και πριν κλείσει η συμφωνία των δύο πλευρών, ο ίδιος προσωπικά επικοινώνησε με τον Αντώνη Πετρόπουλο. Στην κουβέντα του με τον έμπειρο επιθετικό του ανέλυσε τα πλάνα του ενώ με την συμπεριφορά του, του έδειξε πόσο τον ήθελε στον ΟΦΗ. Και βέβαια ο ίδιος ο Πετρόπουλος δεν μπορούσε να μην μείνει κολακευμένος από το γεγονός ότι ο Γκατούζο του τηλεφώνησε για να του εκφράσει το ενδιαφέρον του αλλά και για να του δείξει πόσο πολύ υπολογίζει σε αυτόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook