Επέστρεψε γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι σίγουρο ότι ο Πετρόπουλος είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες. Που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια από τον ΟΦΗ. Και εδώ είναι η επιτυχία του συλλόγου όπως και του ίδιου του παίκτη.

Όποιος γνωρίζει τον 28χρονο φορ έχει να λέει για ένα εξαιρετικό χαρακτήρα, παιδί της παρέας και ο οποίος ξέρει τι θέλει στην ζωή του. Αλλά και στην μπάλα. Όπως επίσης γνωρίζει πάντα ποιο είναι το καλύτερο για αυτόν και πριν πάρει μια απόφαση τα ζυγίζει πάρα πολύ. Για αυτό και η απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ δείχνει πόσο πολύ γούσταρε να επιστρέψει στο Ηράκλειο και να φορέσει ξανά τα «ασπρόμαυρα».

Και μπορεί να πέρασαν 6 χρόνια από τότε που έφυγε από το Ηράκλειο όμως εκείνος δεν ξέχασε ποτέ την βοήθεια που του πρόσφερε ο ΟΦΗ. Και ότι ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που τον βοήθησε – όσο καμία άλλη – να γίνει φορ επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Ο ίδιος όταν τέθηκε αντίπαλος του, στο ματς – ντροπή του Δεκέμβρη του 2008 – σκόραρε αλλά δεν πανηγύρισε. Έδειξε σεβασμό, τόσο στον ΟΦΗ όσο και στον κόσμο του. Και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος του ΟΦΗ το εκτίμησε και συνέχισε να εκτιμά.

Αποτελεί κοινό μυστικό το γεγονός ότι ο Πετρόπουλος είχε καλύτερες – οικονομικά – προτάσεις από τον ΟΦΗ. Και από ομάδες που ευαγγελίζονται για την ρευστότητα που τις διακρίνει. Ομάδες που βέβαια δεν μπαίνουν σε μέτρο σύγκρισης με τον ΟΦΗ ωστόσο επειδή την σήμερον ημέρα, το «χρήμα» εξουσιάζει οφείλουμε να αναφέρουμε και εκείνη την παράμετρο.

Ο Πετρόπουλος συμφώνησε με τον ΟΦΗ γιατί γούσταρε να έρθει στο Ηράκλειο. Το έδειχνε στις διαπραγματεύσεις με τον Πουλινάκη όπου ο 28χρονος φορ γνώριζε πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Όπως επίσης γνώριζε πόσο σημαντικό είναι να πάει κάπου που να τον θέλουν και να θέλει εκείνος. Και έτσι επιστρέφει στο Ηράκλειο κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες από αυτές που είχε συναντήσει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook