Στο επίκεντρο το “Γεντί Κουλέ” – “ένας και αδιαίρετος ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η βελτίωση του “Γεντί Κουλέ” και η βούληση ώστε να ξεπεραστούν οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν – ήταν τα δύο στοιχεία που χαρακτήρισαν την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Η αναφορά με σημασία στην ανακοίνωση.

Κάθε χρόνο, μόλις έρθει το καλοκαίρι, το πρώτο θέμα που… τίθεται είναι η χρησιμοποίηση του “Γεντί Κουλέ” και τα εμπόδια που παρουσιάζονται εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Και όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ θέλουν να λύσουν από τώρα τα όποια ζητήματα παρουσιαστούν στην πορεία προκειμένου να μην παρουσιαστεί κανένα ζήτημα.

Για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να συγκροτηθούν δύο επιτροπές, μια απο την ΠΑΕ και μια απο τον Ερασιτέχνη, που θα συζητήσουν τις διάφορες των δυο πλευρών και θα αναζητά ήσουν μια κοινή λύση. “Ο ΟΦΗ είναι ένας κι αδιαίρετος” αναφέρει με νόημα η ενημέρωση της ΠΑΕ δείχνοντας τον δρόμο για το πως θα κινηθούν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης. Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν οι Μάνθος Πουλινάκης, Κώστας Τουγλής, Γιώργος Βλαχάκης ενώ τον Ερασιτέχνη οι Γιάννης Δανδάλης και Νίκος Διαλυνάς ενώ οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook