Σάββατο 21 Ιουνίου… «Ασπρόμαυρος Τύπος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 21  Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: Μόνο τα τυπικά
 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ
Την Τρίτη αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Αντώνη Πετρόπουλου στον ΟΦΗ και ο λόγος της μικρής καθυστέρησης δεν είναι άλλος από τον γάμο του 28χρονου επιθετικού με την εκλεκτή της καρδιάς του απόψε στην Πάρο.
0 Πετρόπουλος θέλει, φυσικά, να χαρεί πρώτα τις στιγμές της προσωπικής του ευτυχίας και περιμένει ότι μέχρι την Τρίτη θα έχουν διευθετηθεί και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να πει το τελικό «ναι» στον ΟΦΗ. Οπως διευκρινίζεται από τον μάνατζερ του παίκτη Γιάννη Γλυκό, τα ζητήματα αυτά δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό σκέλος (στο οποίο έχει ήδη επιτευχθεί προφορική συμφωνία, ύστερα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις) και αν όλα πάνε καλά. είναι πολύ πιθανό την Τρίτη να πέσουν οι υπογραφές.
Ετσι. ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Θανάση Παπάζογλου.
0 Πετρόπουλος προέρχεται από μία επιτυχημένη χρονιά (12 γκολ σε 27 συμμετοχές με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα) και έψαχνε μία ομάδα με υψηλότερους στόχους από την εξασφάλιση της παραμονής, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο υψηλόσωμος φορ γνωρίζει καλά το περιβάλλον του ΟΦΗ. μια και το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2007-08 είχε αγωνιστεί εκεί ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.
Φυσικά, ο ΟΦΗ έχει κι άλλα κενά να καλύψει. Δεδομένου ότι η ώρα της πρεμιέρας για τη νέα περίοδο πλησιάζει, οι Κρητικοί αναμένεται να κινηθούν δραστήρια τις επόμενες ημέρες, ώστε να βρουν τους παίκτες που χρειάζονται. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Τζενάρο Γκατούζο θα δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός δεξιού μπακ και τουλάχιστον ενός μέσου, αλλά και ενός έμπειρου τερματοφύλακα, αν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Ντάνι Φερνάντες.
Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΧΟΥΣ.
ENΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑ ΤΟΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟ ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΑΡΤΟΛΑ.
GOAL: ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ
Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα έλθει σήμερα ειs γάμου κοινωνία με την εκλεκτή της καρδιας του και από Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον ΟΦΗ. Η μεταγραφή του Ελληνα στρόικερ είναι «κλεισμένη», καθακ τα έχει βρει σε όλα με toyw Κρητικούς, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή και πιθανότατα θα επισημοποιηθεί το διπλό μεταγραφικό χτύπημα.
ΦΩΣ: Κατ’ αρχήν συμφωνία ΟΦΗ – Πετρόπουλου
Μετά τον γάμο του (σήμερα στην Πάρο) ο Αντώνης Πετρόπουλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Ηράκλειο, αφού για τον επόμενο χρόνο θα μετακομίσει στην Κρήτη! Και όλα αυτά καθώς ο 28χρονος επιθετικός συμφώνησε προφορικά με τον ΟΦΗ μετά από συνάντηση που είχε με τον Μάνθο Πουλινάκη.
Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του Πετρόπουλου που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς είχε περάσει από το Ηράκλειο και στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2007-2008, όταν και μέτρησε 4 γκολ σε 10 συμμετοχές, ενώ προέρχεται από την παραγωγικότερη χρονιά της καριέρας του, αφού, ως παίκτης του Απόλλωνα, κατέγραψε 12 γκολ σε 27 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.
Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα και ο Πετρόπουλος θα καλύψει το κενό που έχει προκύψει στην επιθετική γραμμή του ΟΦΗ ύστερα από την αποχώρηση του Θανάση Παπάζογλου.
Στο μεταξύ, χθες πραγματοποιήθηκε έκτακτο ΔΣ στην ΠΑΕ ΟΦΗ για οικονομικά και διοικητικά ζητήματα. Μάλιστα, αποφασίσθηκε να συγκροτηθούν δυο επιτροπές από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει στις μεταξύ τους σχέσεις. Ένα από αυτά (το σοβαρότερο) αφορούν τη χρήση του «Θ. Βαρδινογιάννης». Από εκεί και πέρα, έγινε συζήτηση για τα διαρκείας, τα οποία θα παραμείνουν στις ίδιες με πέρσι τιμές και θα βγουν προς πώληση την άλλη εβδομάδα.
Ακόμα, έγινε συζήτηση για τις ανενεργές μετοχές, καθώς υπήρχε ένα ζήτημα από τον σύλλογο μετόχων ΟΦΗ και τη διαφωνία ότι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου. Για το εν λόγω θέμα, πάντως, αποφασίσθηκε να κινηθούν όλες νόμιμες διαδικασίες για να διευθετηθεί οριστικά το ζήτημα.
• Οριστικοποιήθηκε το τρίτο φιλικό του ΟΦΗ κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Αντίπαλος θα είναι η Ντε ν Χάαγκ σε ματς που θα γίνει την Τρίτη 29 Ιουλίου, μετά από αυτά με την Έουπεν και Μπρέντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook