Tελειώνει με Πετρόπουλο, φουλάρει για τα υπόλοιπα “κενά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η μεταγραφή του Αντώνη Πετρόπουλου αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Τζενάρο Γκατούζο να κινούνται για να καλυφθούν και τα επόμενα κενά στην ομάδα. 

Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ εν όψει της νέας μεταγραφικής περιόδου και έτσι η ομάδα καλύπτει επάξια το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Θανάση Παπάζογλου.

Στον ΟΦΗ βέβαια σε συνεργασία με τον Τζενάρο Γκατούζο κινούνται για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν και στις υπόλοιπες θέσεις. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο ΟΦΗ έχει καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας με την αποχώρηση του Μπούρμπου προχωρώντας σε συμφωνία με τον Ισπανό Ντάνι Φερνάντεζ.

Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες εφόσον ο Ντάνι Φερνάντες δεν παραμείνει στον ΟΦΗ, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση ενός στόπερ καθώς υπάρχει μόνο το δίδυμο Τριποτσέρης-Ζόρο αλλά και οι μικροί Φαζός-Δαμιανάκης

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου που θα πλαισιώσει τους υπόλοιπους που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ.  Άλλωστε η αποχώρηση του Ντουντού είναι μια απώλεια για τον ΟΦΗ, που θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, ενώ πιθανό είναι να αποκτηθεί κι’άλλος παίκτης  σε αυτή την θέση.

Μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να υπάρξει στον χώρο της επίθεσης. Ροβίθης, Περογαμβράκης, Νούνιεζ συνεχίζουν στον ΟΦΗ ενώ προ των πυλών είναι και ο Πετρόπουλος.. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν προσθήκες ενώ ανάλογος αριθμός ποδοσφαιριστών θα αποκτηθεί και για τα άκρα της επίθεσης όπου εκεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος ακραίος χαφ που έχει απομείνει στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook