Επαφή Γκατούζο – Βαρέλα για ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιγκνάσιο Βαρέλα είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ και ο Ιταλός τεχνικός τον ενημέρωσε για την πρόθεση του να τον πάρει στην Ελλάδα και το Ηράκλειο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 23αχρονος ακραίος επιθετικός παραχωρείται υπό τη μορφή δανεισμού από την Παλέρμο, γεγονός που βολεύει τόσο τον ΟΦΗ, όσο και τον Γκατούζο, ο οποίος μπορεί να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του με επιλογές καθαρά δικές του, μειώνοντας παράλληλα και το κόστος της μεταγραφής.

Ο Γκατούζο έχει βάλει το όνομα του Ουρουγουανού στην λίστα του καθώς γνωρίζει ότι θα παραχωρηθεί δανεικός – κάτι που το αναφέρουν και τα ιταλικά ΜΜΕ – εκ νέου δανεικός από την Παλέρμο, όπως ακριβώς συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, όταν παραχωρήθηκε στις Μπότεφ, ΤΣΚΑ Σόφιας και Μπάρι. Η υπόθεση του Ινάσιο Βαρέλα αναμένεται να έχει άμεση εξέλιξη, καθώς ο Γκατούζο θέλει να προλάβει τους υπόλοιπους «μνηστήρες». Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Ουρουγουανό και τον έχει πείσει ότι θα είναι προς όφελός του να αγωνιστεί στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook