“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 23 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 23 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Τις επόμενες μετσγραφικές κινήσεις, ύστερα από την επίτευξη συμφωνίας με τον Αντώνη Πετρόηουλο. σχεδιάζουν στον ΟΦΗ, σε συνεννόηση πάντα με τον Τζενάρο Γκατούζο. O «Πετρογκόλ» παντρεύτηκε το Σάββατο στην Κρήτη, με κουμπάρο τον Αλέξανδρο Τζόρβα και παρέστησαν στον γάμο αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο Αλέξης Κασμερίδης. ο Σωτήρης Μπαλάφας και ο Χρήστος Αραβίδης. Από τους νέους του συμπαίκτες στον ΟΦΗ παρών ήταν ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Αύριο ο Πετρόηουλος αναμένεται να υπογράψει και το συμβόλαιο του στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ. ούτως ώστε να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή.

ΦΩΣ

Μετά την επίτευξη της προφορικής συμφωνίας με τον Αντώνη Πετρόπουλο και με τις επίσημες ανακοινώσεις Ι να απομένουν για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, στον ΟΦΗ αναμένεται να προκύψουν νεότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και με 1 τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους. Βάσει των αποχωρήσεων και των αποφάσεων που έχουν παρθεί I θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν Ι τουλάχιστον πέντε κινήσεις ακόμα. Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ μετά τις εισηγήσεις του Τζενάρο Γκατούζο θέλει να εντάξει στο δυναμικό του έναν δεξιό μπακ, έναν στόπερ, δυο παίκτες στη μεσαία γραμμή καθώς και έναν επιθετικό. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι, αλλά οι προεργασίες των διοικούντων του ΟΦΗ συνεχίζονται προς την κατεύθυνση αυτή. Στην κρητική ομάδα τηρούν «σιγήν ιχθύος» για τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά είναι σίγουρο ότι κάποιες από τις κινήσεις που θα κάνουν θα έχουν τη σφραγίδα του Ιταλού τεχνικού. Θα είναι πάντως πρώτης γραμμής και με προοπτική να έχουν θέση στη βασική ενδεκάδα, ενώ δεν θα ξεφύγουν από τα οικονομικά όρια της ομάδας. Ούτως ή άλλως και με την προετοιμασία να ξεκινάει σε λίγες μέρες, είναι πολύ πιθανό να κλείσουν μαζί μεταγραφές και να ανακοινωθούν ταυτόχρονα ενόψει και της παρουσίασης των διαρκείας για να «ζεσταθεί» και ο κόσμος της ομάδας. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας τα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί σχετικά με τη σύνθεση του έμψυχου δυναμικού να είναι σχετικώς διαφοροποιημένα από αυτά που ισχύουν στην παρούσα φάση. Τέλος, στα υπόλοιπα θέματα συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη με σκοπό να κλείσει το θέμα με το κεντρικό γήπεδο στο οποίο χρειάζεται να γίνουν κάποιες εργασίες ακόμα προκειμένου να είναι έτοιμο με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook