Το στήριγμα στον Μακρή και ο αμυντικός χαφ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι δεδομένο ότι ο εκ των κορυφαίων παικτών του ΟΦΗ στην σαιζόν που προηγήθηκε, θέλει στηρίγματα και έναν ακόμα αμυντικό χαφ για τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα.

O Mακρής αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια στην προηγούμενη σαιζόν (31 πρωτάθλημα + 8 κύπελλο) αποτελώντας την κολόνα του ΟΦΗ στην μεσαία γραμμή. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος καταπονήθηκε παρά πολύ από τα συνεχόμενα 90λεπτά ενώ στήριγμα του ήταν και ο Κάλαϊτζιτς που έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Στον ΟΦΗ αναζητούν έναν αμυντικό μέσο που θα πλαισιώσει τους Μακρή, Κάλαϊτζιτς ούτως ώστε να κλείσει η τριάδα σε αυτήν την θέση.

Ο Γκατούζο βλέποντας τον ΟΦΗ της προηγούμενης περιόδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Μακρή που θα παραμείνει στο Ηράκλειο για τα επόμενα δύο χρόνια. Και μένει να δούμε την επιλογή στην οποία θα προχωρήσουν στον ΟΦΗ για να δημιουργηθεί μια τριάδα αμυντικών χαφ που θα βγάλει την χρονιά. Άλλωστε, ο Φραγκουλάκης που είναι επίσης κεντρικός χαφ, αποτελεί έναν μέσο με μεγαλύτερα δημιουργικά καθήκοντα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λαμπρόπουλο που ωστόσο λόγω της επέμβασης θα μπει στην ομάδα αργότερα από ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook