“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 24 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 24 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Eπειτα από τη συμφωνία με τον Αντώνη Πετρόπουλο (δεν αποκλείεται να πέσουν σήμερα οι υπογραφές, ώστε να κλείσει και τυπικά π μεταγραφή), ο ΟΦΗ πηγαίνει για «δεκάρι». Μάλιστα, από το διοικητικό περιβάλλον διαρρέει ότι θα πρόκειται για όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. Την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ. Μάνθος Πουλινάκης. όπως όλα τα μεταγραφικά θέματα. Και. σύμφωνα με τις πληροφορίες, κινείται με άκρα μυστικότητα, δεν λέει λεπτομέρειες ούτε σε στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ. ακριβώς επειδή πρόκειται για εξαιρετική και συνάμα δύσκολη περίπτωση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.
Επειδή και κατά τις προηγούμενες μεταγραφικές περιπτώσεις ο Μάνθος Πουλινάκης έχει καταφέρει να φέρει ονόματα που συζητήθηκαν, η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων έχει χτυπήσει κόκκινο. Την ίδια ώρα. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζενάρο Γκατούζο. προσπαθεί από την πλευρά του να πιάσει κάποιους στόχους που έχουν τεθεί στην Ιταλία. Με τις προσωπικές του γνωριμίες ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ επιδιώκει να φέρει κάποιους παίκτες. Ο Ιγκνάσιο Βαρέλα είναι ένας απ’ αυτούς και ο «Ρίνο» τού έχει μιλήσει και του έχει εξηγήσει το πλάνο. Το ζήΤΐ|ΦίΗΑ τημα. βέβαια, είναι ποιες άλλες ομάδες θα μπουν σφήνα για να πάρουν τον Ουρουγουανό δανεικό από την Παλέρμο. Μέχρι τέλους της εβδομάδας αναμένονται στο Ηράκλειο οι συνεργάτες του Γκατούζο προκειμένου να τακτοποιήσουν τα προκαταρκτικά της προετοιμασίας, ενώ ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να έρθει στις 2 Ιουλίου. Εχει. όμως. τακτική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΦΗ και r είναι αυτός που γνωρίζει τα περισσότερα για τη μεταγραφική δραστηριότητα του Πουλινάκη. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να τον αγνοήσει ο πρόεδρος των «μελανόλευκων».

Goal

Πέραν των Πετρόπουλου, Φερνάντεζ, ο Mάνθος Πουλινάκης έχει συμφωνήσει προφορικά με έναν ακόμα παίκτη του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά λέγεται πως αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σημειωτέον, ο ΟΦΗ ψάχνεται για ακόμα ένα φορ, ένα«οκτάρι», ένα «φτερό», έναν στόπερ και έναν τερματοφύλακα. Σαφως και για ορισμένες θέσεις οι επιλογές θα ανήκουν στον Τζενάρο Γκατούζο.

ΦΩΣ

Παραμονές της γενικής συνέλευσης της λίγκας και λίγες ημέρες προτού οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας ξεκινήσουν την προετοιμασία για την καινούργια χρονιά, οι Μάνθος Πουλινάκης και Γιάννης Δασκαλάκης είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να συζητήσουν διάφορα θέματα, χωρίς όμως και να γίνει γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε στη συνάντηση των δύο ανδρών με αποτέλεσμα να ακούγονται και να λέγονται τα πάντα. Όπως για παράδειγμα ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ ζήτησε τη στήριξη του ομολόγου του στην ψηφοφορία της διοργανώτριας, καθώς προτίθεται να διεκδικήσει την προεδρία, ενώ από την απέναντι πλευρά λέγεται ότι εκφράστηκαν τα παράπονα των ανθρώπων του Εργοτέλη για τη «σφήνα» του ΟΦΗ στην περίπτωση Μονακέλο.
Από εκεί και πέρα είτε σήμερα είτε αύριο αναμένεται στο Ηράκλειο ο Αντώνης Πετρόπουλος προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και να ανακοινωθεί επισήμως η απόκτησή του. Αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ, καθώς έχει προηγηθεί εκείνη του Ισπανού Φρανσίσκο Αρτολα.  Ο Τζενάρο Γκατούζο… δουλεύει κάποιες υποθέσεις από την Ιταλία, όπου βρίσκεται προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό πλάνο της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω, δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν τον τεχνικό του ΟΦΗ να βρίσκεται σε επαφή τόσο με τη διοίκηση της Παλέρμο όσο και με τον Ουρουγουανό επιθετικό Βαρέλα προκειμένου να πετύχει τον δανεισμό του παίκτη για την επόμενη χρονιά. Όσον αφορά την προαναγγελθείσα συνάντηση μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για το γηπεδικό πρόβλημα που έχει προκύψει και σε πρώτη φάση οδήγησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ να δηλώσουν ως έδρα το Παγκρήτιο, αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να ξεπεραστούν οι διαφορές που υπάρχουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook