Ύψωσε ασπίδα στον Μαχλά ο Ξημέρης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Aσπίδα προστασίας” πάνω από το Νίκο Μαχλά ύψωσε ο Βασίλης Ξημέρης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. “Ο Νίκος χειρίστηκε καλά το θέμα και τον πίεσε” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μιλώντας στον σταθμό ήταν “λάβρος” κατά του Θεόφιλου Φαγαδάκη εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι δεν θα βρεθεί λύση μέσα από αυτήν την εγγυητική επιταγή που ο ίδιος παρουσίασε.

“Aισθάνθηκα την υποχρέωση να βγω δημόσια και να πω κάποια πράγματα για τον κόσμο που αγωνιά όπως και όλοι μας. Από την προηγούμενη εβδομάδα που είδαν την φως της δημοσιότητας ήμασταν σε μια επιφυλακή. Είμαστε όλοι μια γροθιά και δεν θα σταθούμε σε όποια λάθη έγιναν. Θέλω να σταθώ στα χθεσινά και σημερινά γεγονότα.Ήμασταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον Νίκο από χθες. Είχα τις επιφυλάξεις μου από την πρώτη μέρα αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Μετά τον αγώνα με τον Εθνικό που κάναμε το Δ.Σ είπαμε πως πρέπει να τελειώνει αυτό το θέμα. Είπα πως πρέπει να επιμένουμε στο σε τι αποσκοπεί αυτός ο άνθρωπος. Αγάπησε τώρα την ομάδα μας, τί θέλει. Ο Νίκος χειρίστηκε καλά το θέμα και τον πίεσε. Είχε πει στην επιστολή του ο κ. Φαγαδάκης ότι θα έρθει στο Ηράκλειο να δώσει τις εξηγήσεις. Πράγματι χθες είπαμε αφότου έρθει στο Ηράκλειο να κάνουμε πρώτα μια συνάντηση με το Δ.Σ. για να έχουμε μια καθαρή εικόνα στο τι εστί Φαγαδάκης. Εγώ στηρίζω τους χειρισμούς που γίνονται. Σήμερα πέσαμε σε θέμα πλάνης. Για τέσσερις ώρες σήμερα το πρωί ξεσκωνήσαμε τα πάντα για αυτή την συνάντηση που έκανε την πρόσκληση ο κ. Φαγαδάκης. Πριν γίνει η ομιλία του κ. Φαγαδάκη, εμείς στην συνάντηση που είχαμε στις 15:00 με τον κύριο αυτό είδαμε κάποια πράγματα και καταλάβαμε ότι έχει κοροϊδέψει όλους. Ζήτησα από τον κ. Φαγαδάκη να μου δείξει αυτή την επιστολή. Ζητούσε να κάνουμε την συνέντευξη και μετά να πάμε στην τράπεζα. Δεν είχε σφραγίδα αυτή την επιστολή. Μεγάλη απάτη. Αυτή η επιστολή είχε γραφτεί από άλλον. Μας είπε πως ήταν από ένα πελάτη του, που του χρωστούσε και την διόρθωσε στην συνέχεια. Του είπαμε δώσε μας την επιστολή να βγάλουμε μια φωτοτυπία για να ελέγξουμε στην τράπεζα. Μας λέει πως αυτό δεν γίνεται. Μας είπε πως εγγυάται να ζητήσει 1 εκ. ευρω η ΠΑΕ και να μπει με αυτή την επιστολή τραπέζι να μπει εγγυητής. Πήγαμε στην Παγκρήτια να τους περιγράψουμε αυτή την επιστολή. Μας είπαν οι άνθρωποι αυτοί να την στείλουμε για να την επαληθεύσουμε. Αυτό δεν το ήθελε ο κ.Φαγαδάκης. Μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος μας κορόιδευε. Ακόμα και να είναι αληθινή δεν λύνει το πρόβλημα γιατί δεν δίνει ρευστό χρήμα… Μακάρι να έχω πέσει έξω αλλά και να έχω πέσει δεν λύνει το πρόβλημα γιατί δεν δίνει ρευστό” ήταν η τοποθέτηση του Βασίλη Ξημέρη μιλώντας για όλα όσα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι.

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα για βοήθεια προκειμένου ο ΟΦΗ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την άδεια συμμετοχής τονίζοντας πως “επεξεργαζόμαστε και κάνουμε κρούσεις . Έχουμε βρει τις πόρτες κλειστές.  Κοιτάμε ώστε να μην ξαναπέσουμε σε τέτοιες παγίδες. Ο πρόεδρος αντέκρουσε με επιχειρήματα αυτό τον άνθρωπο και είπε την αλήθεια στον κόσμο. Ο άνθρωπος αυτός τον εξαπάτησε. Κάποια άνθρωποι πρέπει να μας ανοίξουν τις πόρτες. Να βοηθήσουν όλοι γιατί η ομάδα έχει τις δυνατότητες να ανέβει στην superleague και εκεί θα λυθούν πολλά προβλήματα”.