“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 27 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 27 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Xθες το βράδυ, λίγο μετά τις 20:00. πάτησε το πόδι του στο Ηράκλειο ο Τζενάρο Γκατούζο. Εάν νομίζετε ότι, κατά τα ήθη του ΟΦΗ, υπήρχαν κόσμος και φλας για να υποδεχτούν μια τόσο σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα, πλανάστε. Κατ’ απαίτηση του «Ρίνο», στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» δεν οργανώθηκε μεσσιανική υποδοχή και η ΠΑΕ είχε μεταφέρει από πριν στα ΜΜΕ την απροθυμία του Γκατούζο να προβεί σε δηλώσεις και γενικά να δοθεί δημοσιότητα στην έλευση του. Δεν υπήρχαν, συνεπώς, κάμερες και φώτα κατά την άφιξη του νέου προπονητή των «μελανόλευκων».
Ο Ιταλός τεχνικός μετά το αεροδρόμιο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ. Μάνθο Πουλινάκη. με τον οποίο δείπνησαν. Ο Γκατούζο σήμερα θα επιθεωρήσει το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, προφανώς για να δει κάποια πράγματα που έχει ζητήσει, μια κι εκεί θα πραγματοποιήσει ο ΟΦΗ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του. η οποία θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Ιουλίου. Το βασικό μέρος της προετοιμασία, που θα ακολουθήσει, θα γίνει, όπως και πέρυσι, στο Γκάρντενερ της Ολλανδίας και. ως γνωστόν, έχουν ήδη κλειστεί τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Ο Γκατούζο. όπως έγινε γνωστό απο την ΠΑΕ ΟΦΗ. θα μείνει στο Ηράκλειο για τρεις-τέσσερις ημέρες και θα επιστρέψει στην Ιταλία, απ’ όπου θα αναχωρήσει ξανά για την Κρήτη την επόμενη εβδομάδα, θα ταξιδέψουν μαζί και οι συνεργάτες του. ώστε να πιάσουν όλοι μαζί κανονικά δουλειά.

Goal

Εναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ιταλία στέλνουν στον ΟΦΗ δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον 24χρονο Αλβανό στρόικερ Εντγκαρ Κάνι, που ανήκει στην Κστόνια και την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Κάπρι (14 συμμετοχές και 1 γκολ) και Μπάρι (14 συμμετοχές. 3 γκολ). Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει παίξει σε Πεσκόρα και Παλέρμο, η οποία τον έχει παραχωρήσει κατά σειρά δανεικό σε Ασκολι, Πάντοβα, Πιατσέντζα, Ηόντενα και Πολόνια Βαρσοβίας.

ΦΩΣ

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΟΦΗ δίνουν και παίρνουν στην Ιταλία. Έτσι μετά τον Βαρέλα για τον οποίο γίνεται προσπάθεια από τον Γκατουζο να αγωνιστεί, ως δανεικός από την Παλέρμο, στον ΟΦΗ, ήρθε η σειρά ενός άλλου παίκτη να αναφερθεί ως υποψήφιος στόχος της ομάδας του Ηρακλείου. Πρόκειται για τον25χρονο (γεννημένος στις 2Ζ7/Θ9) Ιταλό επιθετικό Εντγκαρ τζούνιορ Κάνι ο οποίος ανήκει στην Κατάνια και τις δύο προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε, ως δανεικός, σε Κάπρι και Μπάρι. Ο Κάνι είναι διεθνής με την ομάδα της χώρας του καθώς έχει αγωνιστεί 15 φορές και έχει πετύχει τέσσερα τέρματα. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια το όνομα του είχε ακουστεί και για τον Αρη, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πάντως μετά τον Βαρέλα υπήρξε και ένα ακόμη όνομα από τη γειτονική χώρα που φέρεται να απασχολεί τον Τζενάρο Γκατούζο, δείγμα ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει αναλάβει το κομμάτι που αφορά την πατρίδα του επιδιώκοντας να φέρει στο Ηράκλειο κάποιους παίκτες που θα αποτελούν προσωπική του επιλογή. Περισσότερα πράγματα αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο Ιταλός τεχνικός έφτασε χθες το βράδυ στο Ηράκλειο προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά καθώς την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα έφτανε στο Ηράκλειο την επόμενη Πέμπτη όμως επέσπευσε το ταξίδι του για να ενημερωθεί και να ενημερώσει, από κοντά, για την πορεία κάποιων μ ε τα γραφικών θεμάτων. Την ίδια στιγμή ανοικτό παραμένει το θέμα του Αχιλλέα Σαρακατσάνου με τον οποίο έγινε μια πρώτη διερευνητική επαφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook