“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Σάββατο 28 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 28 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Μπορεί ο ίδιος να θέλει να παραμείνει, ο ΟΦΗ επίσης, αλλά και ο Τζενάρο Γκατούζο, ωστόσο όλα αυτά δεν αρκούν. Ο λόγος για τον Ντάνι Φερνάντεζ. Ο 31 χρόνος τερματοφύλακας συναντήθηκε με τον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος είναι από το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο, δείχνοντας την κοινή επιθυμία να πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα.
Ο Πορτογάλος γκολκίπερ και ο ιταλός κόουτς δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους, αφού η Τβέντε, στην οποία ανήκει και πέρσι τον είχε παραχωρήσει δανεικό στους Κρητικούς, φέτος αύξησε τις απαιτήσεις της. Η ολλανδική ομάδα μπορεί να μην υπολογίζει τον Φερνάντεζ για το ρόστερ της, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο για να πάει όπου εκείνος Θέλει, με συνέπεια να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο πωλητηρίου με αυξημένες οικονομικές αξιώσεις, τις οποίες πολύ δύσκολα ο ΟΦΗ Θα μπορέσει να ικανοποιήσει.
Ο Γκατούζο Θα παραμείνει στην Κρήτη μέχρι αύριο και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα θέματα και ταυτόχρονα να είναι γνώστης όλων των μεταγραφικών κινήσεων. Βέβαια, κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παρά τις προτάσεις και τα σενάρια από Ιταλία για τους Βεράλα, Κάνι, όπως και το ενδεχόμενο απόκτησης του έμπειρου στόπερ Αχιλλέα Σαρακατσάνου, ο οποίος δεν συνεχίζει στον Πανθρακικό.

Sportday

Στο Βαρδινογιάννειο βρέθηκε χθες ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Καλός τεχνικός του ΟΦΗ επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο, στο οποίο θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. 0«Ρίνο» είχε και μια πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο, Μάνθο Πουλινάκη για τα μεταγραφικά θέματα. Ο Ιταλός ψάχνει σπίτι να εγκατασταθεί στο Ηράκλειο. Στο Βαρδινογιάννειο έτυχε να συναντηθεί με τον Ντάνι Φερνάντες. 0 Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος ανήκει στην Τβέντε. δεν είναι εύκολο να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook