“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 30 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 30 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των ημερών θα υπάρξουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για μεταγραφές. Πέρα από τους γνωστούς, τον Αντώνη Πετρόπουλο και τον Ντανιέλ Φερνάντες Αρτόλα, δεν αποκλείεται ν’ ανακοινωθεί και τρίτος παίκτης. Η Αλλωστε, στο ράστερ της κρητικής ομάδας έχουν προκύψει αρκετά κενά. Εχουν φύγει οι Ντουντού, Παπάζογλου, Μπούρμπος, ο Ντάνι Φερνάντες -όπως όλα δείχνουν- δεν θα δοθεί εκ νέου από την Τβέντε στον ΟΦΗ, ενώ ο Ζε Εντουάρντο οδεύει, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, προς την Περούτζια.

Goal

Επιστροφή στην Ιταλία για τον Ζε Εντουάρντο που αγωνίστηκε πέρσι στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει προσανατολίζεται να παραχωρήσει εκ νέου δανεικό τον Βραζιλιάνο μέσο όχι orous Κρητικούς αλλά στην Περούτσια (ομάδα της Β’ Κατηγορίας).

ΦΩΣ

Στην πατρίδα του επέστρεψε σΤζενάρο Γκατούζο, έχοντας ενημερωθεί από τη διοίκηση του ΟΦΗ -και παράλληλα έχοντας ενημερώσει ο ίδιος τους ανθρώπους της ΠΑΕ- για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά. Στα συνεχόμενα τετ α τετ με τον Μάνθο Πουλινάκη έμαθε τις όποιες εξελίξεις και από τη μεριά του ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για το πώς κινούνται οι περιπτώσεις τις οποίες ο ίδιος έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει.
Την επόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, επομένως το διάστημα που μεσολαβεί θα υπάρξουν οι πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις. Το πιθανότερο είναι να μην αφορούν τους Πετρόπουλο και Άρτολα, που θεωρούνται ήδη παίκτες του ΟΦΗ, αλλά να προκύψουν άλλα ονόματα στα οποία στοχεύουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Στη λίστα αυτή, πέραν των γνωστών, του Ουρουγουανού Βαρέλα, του Αλβανού Κάνι και του Αχιλλέα Σαρακατσάνου δηλαδή, υπάρχουν και άλλα ονόματα, τα οποία εξετάζουν, προκειμένου να κλείσουν τις… τρύπες που προέκυψαν στο ρόστερ του ΟΦΗ από τις αποχωρήσεις βασικών παικτών μετά’τη λήξη του πρωταθλήματος. Ήδη έχουν καλυφθεί τα κενά των Παπάζογλου και Μπούρμπου, όμως πρέπει να αντικατασταθούν και οι Φερνάντες, Ντουντού και Ζε Εντουάρντο, που τουλάχιστον στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος αποτέλεσαν βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της ηρακλειώτικης ενδεκάδας. Ο Γκατούζο έχει ζητήσει οι διορθωτικές κινήσεις να γίνουν γρήγορα και αν είναι δυνατόν να έχουν ολοκληρωθεί ως τη στιγμή που η ομάδα του Ηρακλείου θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Και νέα σενάρια από Ιταλία μεριά για τον ΟΦΗ. Αυτή τη φορά οι γείτονες μιλάνε για μετακίνηση του Μονακέλο στην ομάδα του Ηρακλείου με τη μορφή δανεισμού, ενώ αντίθετα γίνεται λόγος για ναυάγιο στην υπόθεση του Αλβανού Κάνι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook