“600.000 το ετήσιο συμβόλαιο του Φερνάντεζ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το υψηλό συμβόλαιο του Πορτογάλου με την Τβέντε και οι αξιώσεις του αποτελούν εμπόδιο για την επιστροφή του στον ΟΦΗ σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί.

Η ιστοσελίδα twenteinsite.nl έχει εκτενές ρεπορτάζ για την περίπτωση του Ντάνι Φερνάντεζ και επιβεβαιώνει όσα αναφέραμε τις προηγούμενες ημέρες. Ότι δηλαδή η Τβέντε δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό αλλά να τον αφήσει ελεύθερο ή να τον πουλήσει καθώς πρόκειται για έναν από τους παίκτες με το υψηλότερο συμβόλαιο. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ολλανδοί, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αμοίβεται με 600.000 ευρώ τον χρόνο – ένα ποσό τεράστιο – που ο ΟΦΗ το απέφυγε αφού η συμφωνία αφορούσε μόνο την πληρωμή προς την Τβέντε.

dani_twente

Οι Ολλανδοί τονίζουν ότι ο Φερνάντεζ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τβέντε για 2 χρόνια ακόμα και πως δεν επιθυμεί να το “σπάσει” αφού μέχρι το 2016 θα πάρει 1,2 εκ. ευρώ! Κατά συνέπεια, οι δύο πλευρές (Τβέντε, Φερνάντεζ) θα μπούν σε έναν διαπραγματευτικό κύκλο προκειμένου ο 31χρονος γκολκίπερ να λύσει το συμβόλαιο του αλλά παίρνοντας παράλληλα μια ιδιαίτερα σημαντική αποζημίωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook