“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 1 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 1 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Ως τον πιθανότερο προορισμό για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ιγκνάσιο Βαρέλα παρουσιάζουν τον ΟΦΗ ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει σαν τρελός τον Ουρουγουανό που παραχωρεί δανεικό η Παλέρμο και υπάρχει αισιοδοξία πω$ θα γίνει το «deal». Το ίδιο κλίμα υπάρχει και για τον Ιταλό επιθετικό Γκαετάνο Μονακέλο. Αντίθετα, εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Ντάνι Φερνάντες.

Sportday

Παρόντες στην «πρώτη» του ΟΦΗ το Σάββατο θα είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος και ο Ντάνι Φερνάντες Αρτόλα. όπως διαβεβαιώνουν από την κρητική ΠΑΕ. Προφανώς, εντός των ημερών οι δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ. θα έρθουν, θα υπογράψουν και θα ανακοινωθούν από τον σύλλογο. Ενδεχομένως να υπάρξει και κάποια ακόμη μεταγραφή, που επίσης θα παραστεί στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά. Νέο πρόσωπα, φυσικά, θα είναι ο Τζενάρο Γκατούζο και οι συνεργάτες του.

ΦΩΣ

Οι προβλέψεις που ήθελαν τον Λιονέλ Νούνιες να παραμένει στο ράστερ του ΟΦΗ και την επόμενη χρονιά φαίνεται να πέφτουν στο…
κενό, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται κοντά στην έξοδο, αν δεν την έχει ήδη διαβεί. Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της1 ηρακλειώτικης ΠΑΕ ήθελαν στη συμφωνία του προηγούμενου Ιανουαρίου να υπάρχει συγκεκριμένος όρος που ανέφερε την υποχρέωση του παίκτη να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα στη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε να βρεθεί σε φυσική κατάσταση τέτοια που να του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει περισσότερορο χρόνο συμμετοχής την καινούργια χρονιά. Οι πληροφορίες των ανθρώπων του ΟΦΗ λένε ότι όχι απλώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα η κατάσταση του παίκτη είναι πολύ χειρότερη και πλέον έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη αναμένεται στο Ηράκλειο ο Πετρόπουλος προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να ανακοινωθεί η απόκτηση του παίκτη από την ΠΑΕ. Την ίδια στιγμή κλεισμένη θεωρείται και η μεταγραφή του Άρτολα, ενώ οι πληροφορίες από την Ιταλία μιλάνε για δύο ακόμη περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ, αυτές των Μονακέλο και Βαρέλα. Για τον πρώτο γίνεται λόγος για δανεισμό του από τη Μονακό, ενώ για τον δεύτερο αναφέρουν ότι «η Πάρμα προτίθεται να δώσει και πάλι δανεικό τον Βαρέλα». Με δεδομένη την κατάσταση αυτή και καθώς αναφέρεται η καλή συνεργασία του Ουρουγουανού με τον Τζενάρο Γκατούζο, εικάζεται ότι «το Ηράκλειο θα ήταν ένας πιθανός προορισμός για τον Βαρέλα». Ωστόσο κάτι τέτοιο μένει να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες και σίγουρα μετά την επιστροφή του Γκατούζο στο Ηράκλειο για την πρώτη συγκέντρωση της χρο νιάς. Κατά τα άλλα, στον ΟΦΗ προχωρούν σε μεταγραφική επένδυση με την απόκτηση ενός’νεαρού για την ομάδα Κ20. Πρόκειται για τον 18χρονο αμυντικό Μανώλη Ρουσσάκη που κατάγεται από το Τυμπάκι και αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook